Στον αντιεισαγγγελέα Εφετών Λάρισας κ. Λάμπρο Τσόγκα ανατίθεται με παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Αδειλίνη η εποπτεία της υπ...

Στον αντιεισαγγγελέα Εφετών Λάρισας κ. Λάμπρο Τσόγκα ανατίθεται με παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Αδειλίνη η εποπτεία της υπόθεσης των Τεμπών.
Στην παραγγελία που απεστάλη στις 18 Μαρτίου, η κ. Αδειλίνη επισημαίνει την ανάγκη συνεχούς και αδιάλειπτης εποπτείας στην υπόθεση των Τεμπών.
Έτσι επισημαίνει στην παραγγελία ότι «σε συνδυασμό με την επί μακρόν δικαιολογημένη απουσία της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας κ Σοφίας Αποστολάκη» αναθέτει την εποπτεία της υπόθεσης των Τεμπών στον κ. Λάμπρο Τσόγκα ως τον αρχαιότερη αντεισαγγελέα Εφετών Λάρισας.
Σε σχετικό έγγραφο της 18ης Μαρτίου 2025, που αποκάλυψε το OPEN, αναφέρεται ότι την υπόθεση πλέον αναλαμβάνει ο αντιεισαγγελέας Λάρισας Λάμπρος Τσόγκας:
«Ενόψει της ανάγκης συνεχούς, αδιάλειπτης εποπτείας … εκ μέρους του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας στην υπόθεση των Τεμπών σε συνδυασμό με την επί μακρόν δικαιολογημένη απουσία της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας, κ. Σοφίας Αποστολάκη, σας αναθέτουμε την εποπτεία της ανωτέρω υπόθεσης και μέχρι το πέρας της κύριας ανάκρισης, ως τον αρχαιότερο αντιεισαγγελέα εφετών Λάρισας».

Το σχετικό έγγραφο
Ψιτ!τσοκαρο της διαπλοκης,μηπως ρωτησες την εισαγγελεα αν μπορει να συνεχισει(που η ιδια,οπως φαινεται επιθυμουσε)ή το αρρωστημενο δουλικο σου μυαλο,βρηκε πώς θα συγκαλυψεις και αλλο τους δολοφονους;Κοινωνικα μιασματα και δικονομικες τσουλες που σας μαζεψε παρατυπα το παρακρατος για οικτρα δουλικα,θα'ρθει η ωρα σας.
ΑπάντησηΔιαγραφή