GRID_STYLE

NONE
Saturday 29, March ,

Pages

ΡΟΗ:

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! Αναγνώρισε τον γιο της η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου...

Τραγικός επίλογος γράφεται στην υπόθεση της εξαφάνισης του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου που αγνοούνταν από τον περασμένο Φεβρουάριο. Η σορός πο...


Τραγικός επίλογος γράφεται στην υπόθεση της εξαφάνισης του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου που αγνοούνταν από τον περασμένο Φεβρουάριο. Η σορός που βρέθηκε σήμερα 17 Φεβρουαρίου σε προχωρημένη σήψη στον Τύρναβο, κοντά στον Πηνειό έφερε ρούχα τα οποία ταίριαζαν με αυτά που φορούσε ο 39χρονος όταν εξαφανίστηκε. Στον λόφο που εντοπίστηκε η σορός βρέθηκε η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου, η οποία και αναγνώρισε τα ρούχα που φορούσε ο γιος της. Επίσης είπε πως ίδια είναι τα παπούτσια και τα γυαλιά. Ωστόσο, αναμένεται να διενεργηθεί και η ταυτοποίηση μέσω DNA.
Το χρονικό της εξαφάνισης του Βασίλη Καλογήρου
Από τις 30 Δεκεμβρίου, από όταν και αγνοούνταν ο 39χρονος δεν είχε βρεθεί κανένα στοιχείο που να συνδέεται μαζί του, παρά τις αδιάκοπες έρευνες από τις αρχές. Σήμερα, πολίτης ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. πως είδε σορό στην περιοχή της Πέρα Χώρας και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα πάνω σε λόφο στην περιοχή. Η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη και η αναγνώρισή του ήταν πολύ δύσκολη. Το πτώμα που βρέθηκε όμως είχε τα ίδια ρούχα και παπούτσια με του αγνοούμενου Βασίλη.
Οι Αρχές επικοινώνησαν με την οικογένειά του και ακολούθησε η πολύ δύσκολη διαδικασία της αναγνώρισης μέσα από τα ρούχα που βρίσκονταν στη σορό. Η μητέρα του μάλιστα πήγε και στο σημείο που βρέθηκε η σορός του 39χρονου γιου της.

Τι λέει  ο άνδρας που ειδοποίησε τις αρχές για τη σορό
Ο Στέλιος Σπανογιάννης είναι ο άνθρωπος, ο οποίος πρώτος ειδοποίησε τις Αρχές για την ύπηρξη σορού στο βουνό και περιγράφει πως βρέθηκε: «Περίπου 4-5 ημέρες τα σκυλιά γάβγιζαν, αλλά δεν δίναμε σημασία. Κάποια στιγμή σήμερα πήγε ένας από τους εργάτες μας να δει γιατί γαβγίζανε. Δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μας σε αυτό το πράγμα. Ενώ ήμουν στον δρόμο για τον Τύρναβο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως υπάρχει ένα πτώμα εκεί. Κατευθείαν πήρα τις αρχές και μαζί με τους αστυνομικούς ήρθαμε και πήγαμε στο σημείο για να μας το υποδείξει ο εργάτης. Τα ρούχα του λογικά είναι του ανθρώπου που ψάχνουν εδώ και καιρό».

O δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής: «Τις πρώτες πρωινές ώρες μας ειδοποίησαν πως υπάρχει ένα πτώμα. Βρεθήκαμε στο σημείο, το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη και αυτό που ξέρουμε είναι ότι φοράει μπλε μπουφάν».
Δείτε εικόνες από τον Τύρναβο, το σημείο που βρέθηκε το πτώμα:

1 σχόλιο

  1. I love what you guys are up too. This type of clever work and coverage!

    Keep up the very good works guys I've added you guys to blogroll.

    Watermelon zour kandy strain.
    Space club apple rings.
    Banana glue vape.
    Glueberry pancakes.
    Lava melon strain.
    Guava blast vape.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *