GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα (RSF)... Προπαγάνδα Στέιτ Ντιπάρτμεντ, χωρίς σύνορα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Αυτή τη φορά η λάσπη της αργυρώνητης ΜΚΟ "Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα" (RSF) της Cia, στον συγγραφέα & ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Αυτή τη φορά η λάσπη της αργυρώνητης ΜΚΟ "Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα" (RSF) της Cia,
στον συγγραφέα & δημοσιογράφο Vittorio Nicola Rangeloni...

Η πληρωμένη απάντηση του Vittorio Nicola Rangeloni, αναφορικά με τις βρωμιές της Cia μέσω της γνωστής ΜΚΟ της "Ρεπορτερ Χωρίς Σύνορα":

«Σήμερα στέλνω ένα θερμό χαιρετισμό σ' όσους επιδεικνύουν ευγενείς αξίες, όπως η υπεράσπιση της ελεύθερης δημοσιογραφίας, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από φύλακες του δυτικού ιμπεριαλισμού, έτοιμοι να υπερασπιστούν "δίκαιους λόγους" μόνο όπου συμπίπτουν με τα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού και τους τους δικούς του επαγγελματίες κουκλοπαίχτες μυστικών υπηρεσιών.
Αναφέρομαι στους λεγόμενους "Ρεπορτερ Χωρίς Σύνορα" (RSF), για τους οποίους σε μια ιστορική στιγμή όπως αυτή, κάνοντας χρήση δύο σταθμών, υποκρισίας και απροσεξίας, η πρωταρχική αποστολή είναι να ρίξει λάσπη σ' όσους, με τα κείμενα τους, ή την κάμερα, θέτουν υπό αμφισβήτηση την παγκοσμιοποίηση.
Στους "Ρεπορτερ Χωρίς Σύνορα" δεν άρεσε πραγματικά το ταξίδι μου την περασμένη άνοιξη στη Μπουρκίνα Φάσο -μια χώρα που, συμπτωματικά, αποφάσισε να απελευθερωθεί από τη γαλλική νεοαποικιοκρατία και τις πιέσεις των ΗΠΑ-, τόσο που δημοσίευσαν ένα άρθρο γεμάτο υποθέσεις και αυταπάτες για η βιογραφία μου και το έργο μου, βγαλμένα από τις χειρότερες χυδαίες χωματερές της ουκρανικής προπαγάνδας. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να επικοινωνήσουν μαζί μου για να ζητήσουν σχόλια, άλλωστε σκοπός τους δεν είναι να αναζητήσουν δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα αλλά να επιτεθούν και να δυσφημήσουν.

"Οι Ρεπορτερ Χωρίς Σύνορα προειδοποιούν για το ανησυχητικό προφίλ του Ραντζελόνι και καταδικάζουν τον ρόλο του στη διάδοση παραπληροφόρησης, που ενισχύει την αφήγηση του Κρεμλίνου στο εξωτερικό."
Σύμφωνα μ' αυτούς, ένα παράδειγμα παραπληροφόρησης θα ήταν η συνέντευξή μου με τον Κασούμ Κουλιμπαλί, Υπουργό Άμυνας της Μπουρκίνα Φάσο. Στη συνάντηση αυτή ο υπουργός, μεταξύ άλλων, έδωσε σημαντική έμφαση στον βασικό ρόλο των δυτικών ΜΜΕ στην προσπάθεια αποσταθεροποίησης της εσωτερικής πολιτικής κατάστασης. Ο Κουλιμπαλί, με έκπληξη, εξιστόρησε πώς ο διεθνής Τύπος, αντί να καταδικάσει τις άγριες τρομοκρατικές επιθέσεις του "ισλαμικού κράτους" ISIS, προκάλεσε αβάσιμες και συκοφαντικές κατηγορίες εναντίον του τοπικού στρατού που ασχολήθηκε ακριβώς με αυτήν την απειλή.
Προφανώς δεν λείπουν οι αναφορές στη δουλειά μου στο Ντονμπάς. Οι αμυχές εκνευρίστηκαν από το γεγονός ότι -παραθέτοντας τους κατοίκους της πόλης- τόλμησα να μιλήσω για την απελευθέρωση της Αβντιβκά από τον ρωσικό στρατό. Αν ήταν πραγματικά "χωρίς σύνορα", ίσως θα προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την παρακμιακή αυτοκρατορία τους ανακαλύπτοντας ότι ο κόσμος δεν είναι ακριβώς όπως τον βλέπουν. Αλλά θα ήταν αφελές να το πιστέψουμε αυτό. Άλλωστε, είναι οι ίδιοι που δεν είπαν ποτέ λέξη για τις πολυάριθμες στοχευμένες επιθέσεις -συχνά θανατηφόρες- που εξαπέλυσε ο ουκρανικός στρατός εναντίον Ρώσων δημοσιογράφων.
»

Όταν διαβάζουμε για ΜΚΟ "χωρίς σύνορα"... κατανοούμε αμέσως τις παραδουλεύτρες" της Cia σε δημοσιογράφους, γιατρούς, ανθρωπιστές, ΛΟΑΤΚΙ+ και πάει λέγοντας...

Η καλύτερη "απάντηση" στη ΜΚΟ της Cia, ακολουθεί:

Νομίζουν πως ξεχνάμε; Η ΜΚΟ "Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα"
υποστηρίζουν ΟΛΕΣ εκείνες τις υποθέσεις που ταυτίζονται με τα συμφέροντα των ΗΠΑ
και χρηματοδοτούνται από την NED,
το γνωστό πρακτορείο που έχει ως βασική ασχολία την “αλλαγή καθεστώτων”...
8 Απρίλη 2008: Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα (RSF)...
7 Αυγούστου 2008: "Προπαγάνδα χωρίς σύνορα"...
Σχετικό 15 Οκτώβρη 202: Υπάρχει ΜΜΕ & "δημοσιογράφος" εκτός "γραμμής" (με το αζημίωτο;) Cia-μοσάντ;

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση