GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

'Oλα, σύμφωνα με τα εκλογικά πρότυπα των ΗΠΑ, για να δοθεί η αίσθηση ότι "να! Καταφθάνει ο σωτήρας" της αποικίας!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Τώρα βρισκόμαστε στο σημείο, όπου ο Αμερικανικός παράγοντας δεν έχει ακόμα επιλέξει τον...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Τώρα βρισκόμαστε στο σημείο, όπου ο Αμερικανικός παράγοντας δεν έχει ακόμα επιλέξει τον... "εκλεκτό" σύμμαχο στα γεωπολιτικά του σχέδια, που θα αντικαταστήσει την διεφθαρμένη και καταρρέουσα εξουσία της ΝΔ.
Οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ μετατράπηκαν, από μία εσωκομματική διαδικασία αμφισβήτησης της αρχηγίας, σε "ιστορικό" γεγονός, που έπρεπε να καλυφθεί με ατελείωτες φανταχτερές και ανούσιες προπαγανδιστικές αμερικανιές.
Τι "ντιμπέϊτ" μεταξύ υποψηφίων δελφίνων είδαμε, τι "δημοσκοπήσεις" και "αναλύσεις ειδικών", για τον καλύτερο υποψήφιο, τι τηλεοπτικές καλύψεις των εκλογών και των αποτελεσμάτων, τι μετεκλογικές δηλώσεις χαμένων και κερδισμένων, σαν να ήταν εθνικές εκλογές!
'Oλα, σύμφωνα με τα εκλογικά πρότυπα των ΗΠΑ, για να δοθεί η αίσθηση ότι "να! Καταφθάνει ο σωτήρας" της αποικίας, που παραδόθηκε στους ξένους, από τον ίδιο τον "σωτήρα". Οι ΗΠΑ δεν έχουν άλλη εναλλακτική αντικατάστασης, εκτός από τους βεβαιωμένους υπάκουους.
Την ίδια τακτική θα εφαρμόσουν οι ΗΠΑ και στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να διαπιστωθεί ποιο από τα δύο υποτελή κόμματα θα κερδίσει την εξουσία, από τον Μητσοτάκη.
Με δεδομένη την πολυδιάσπαση, σ΄αυτό το κόμμα, μάλλον οι ΗΠΑ θα το αφήσουν να εξαϋλωθεί και θα προτιμήσουν το ΠΑΣΟΚ, ως συνεργάτη τους.
Ενα θέατρο Δημοκρατίας εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, μέχρι ο Ελληνικός λαός να βγει, απ΄την νιρβάνα του και να τους στείλει όλους στον διάολο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση