GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι γραφικοί νεογενίτσαροι ''άρχοντες Πατριαρχείου''...

ΚΑΛΑΜΙ Έδρα ΗΠΑ. Ιδρύθηκε 11 Φεβρουαρίου 1994...

ΚΑΛΑΜΙ
Έδρα ΗΠΑ. Ιδρύθηκε 11 Φεβρουαρίου 1994...
Αν αναρωτιέστε γιατί κλείνουν τα ελληνικά σχολεία στις ΗΠΑ και αφανίζεται ο Ελληνισμός, η εξήγηση είναι απλή: Εξαιτίας έλλειψης χρήματος και εγκληματικής αδιαφορίας, ανικανότητας των ελληνικών κυβερνήσεων.
Το χρήμα ολικά αμερικανοποιημένων Ομογενών νεο-λεφτάδων, καταλήγει στην εμπορική θρησκευτική επιχείρηση ''πατριάρχη Κων/πολης'' Δημήτριου Αρχοντώνη (γνωστός και ως ''Βαρθολομαίος'' ή ''Βοθρο-λομαίος'').
Χρήμα, εκατοντάδων νεογενίτσαρων Αμερικανο- Ελλήνων. Δίνουν 100.000 δολ. ο καθένας γιά ένα... ''λιλί'' και ένα χαζο-τίτλο ''άρχοντα'' από τον διεφθαρμένο πατριάρχη, γιά να γελά η Ομογένεια.
Kι ενώ τα ελληνικά σχολεία κλείνουν και η Ομογένεια φθίνει, περισσότερα από 100 εκατομ. δολ. Ομογενών, ''κάθονται'' σε τράπεζες, ως περιουσία του τουρκικού Ιδρύματος ''Πατριαρχείο Κων/πολης''.
Από τους τόκους των χρημάτων δίνουν ποσά γιά Αρχιεπισκοπή κλπ. Αλλά, ως νεογενίτσαροι, ποτέ γιά στήριξη, προώθηση του Ελληνισμού.
H προκλητική αδιαφορία τους γιά τον Ελληνισμό, την ελληνική Ομογένεια, πιστοποιεί ότι απλά είναι ''φιλέλληνες'', αμερικανοποιημένοι και άχρηστοι γιά το ελληνικό 'Εθνος. Και καλά έκαναν, πολιτική και πολιτειακή ηγεσία Ελλάδας, που αγνόησαν ''άρχοντες'' και Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ, επιδεικτικά, στο Συνέδριό τους στην Αθήνα, 26-28 Μαίου '24.
Πρόσφατα, δημιιούργησαν και δεύτερο ταμείο, με έδρα ΗΠΑ και αυτό, γιά τον άπληστο, διεφθαρμένο Βοθρολομαίο (Patriarch Bartholomew Foundation).
Yποτίθεται ότι οι ''άρχοντες'' (έχουν και ξεχωριστές ονομασίες, π.χ. ''άρχων σφουγγοκωλάριος'' σαν τον ''μπακαλόγατο'' Νέα Υόρκη) υπάρχουν γιά να στηρίζουν την εμπορκή θρησκευτική επιχείρηση ''πατριαρχείο'' και τις... ''θρησκευτικές ελευθερίες''.
Οι γραφικοί ''άρχοντες'' (''τάγμα αγ. Ανδρέα'', ιδρύθηκε 1966 επί Αθηναγόρα, από τον μακαριστό αρχιεπ. Αμερικής Ιάκωβο) λειτουργούν και ως όργανο των ''Υπηρεσιών'' ΗΠΑ, αφού και στην εορτή τους (17-19 Οκτ. '24, Νέα Υόρκη) ασχολήθηκαν και με τα εσωτερικά της Ρωσίας, ''τιμώντας'' την Γιούλια Ναβάλναγια, σύζυγο του εκλιπόντα Αλεξέι Ναβάλνι, που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και χρησιμοποιείται γιά αντιρωσική και φιλοουκρανική προπαγάνδα.
«Ο πολιτικός μου αντίπαλος είναι ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Και θα κάνω τα πάντα για να πέσει το καθεστώς του όσο το δυνατόν πιο σύντομα», δήλωσε η τιμηθείσα Ναβάλναγια στο BBC. «Και όταν θα είναι ο κατάλληλος χρόνος, θα συμμετάσχω στις εκλογές… ως υποψήφια πρόεδρος Ρωσίας», πρόσθεσε.
Αλλά, έμμεσα προωθούν και τα συμφέροντα της Τουρκίας, ακόμα και με παρεμβάσεις στην Ευρ. 'Ενωση, όπως έγινε την περασμένη δεκαετία.
Με την Ελλάδα δεν ασχολούνται, αλλά τι να κάνουμε;
Τους φιλέλληνες ''καραγκιόζηδες, λεφτάδες της Ομογένειας'' τους μάθαμε καλά τόσα χρόνια. ''Ισόβιος'' αρχηγός των ''αρχόντων'' ως... ''ταγματάρχης'', ο ιατρός Αντ. Λυμπεράκης.
Το γεγονός ότι... ''πνευματικός'' τους, και εισπράκτορας για τα δύο ''ταμεία αρχόντων'' (με ποσοστά) γιά λογαριασμό Βοθρολομαίου, είναι ο φΑΚ (φάδερ 'Αλεξ Καρλούτσος), πιστοποιεί ότι η περίπτωσή τους ''βρωμάει''.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *