GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NEA ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ από την Moody's! ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ πιο βαθιά στο «junk» η Intrum...

Η Moody's Ratings υποβάθμισε σήμερα την αξιολόγηση Corporate Family Rating (CFR) της Intrum AB και την ανώτερη αξιολόγηση μη εξασφαλισμέ...


Η Moody's Ratings υποβάθμισε σήμερα την αξιολόγηση Corporate Family Rating (CFR) της Intrum AB και την ανώτερη αξιολόγηση μη εξασφαλισμένου χρέους της σε Ca από Caa2/Caa3 αντίστοιχα. Η προοπτική της αξιολόγησης παραμένει αναπτυσσόμενη (σ.σ. developing).
Η υποβάθμιση του CFR της Intrum σε Ca λαμβάνει χώρα μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι ζητά τη συναίνεση των πιστωτών για την έναρξη μιας εθελοντικής αναδιοργάνωσης σύμφωνα με το Κεφάλαιο 11 του Πτωχευτικού Κώδικα των ΗΠΑ.
Οπως αναφέρει ο οίκος, κατά την άποψή μας, ο κίνδυνος για τους μη εξασφαλισμένους οφειλέτες να υποστούν ζημίες άνω του 35%, αντίστοιχες με την κατηγορία Ca, αυξάνεται σημαντικά καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
Καθώς η εταιρεία δεν μπόρεσε να φτάσει το απαιτούμενο όριο συναίνεσης από τους οφειλέτες της για μια εξωδικαστική διαδικασία εφαρμογής του σχεδιαζόμενου σχεδίου αναδιάρθρωσης, η Intrum ξεκίνησε μια διαδικασία πρόσκλησης προς τους πιστωτές που ήδη υποστηρίζουν την κίνηση, να επιβεβαιώσουν επισήμως την υποστήριξή τους.
Μετά την περίοδο διαβουλεύσεων, η οποία λήγει στις 13 Νοεμβρίου 2024, η εταιρεία σκοπεύει να υποβάλει εθελοντική αίτηση για αναδιοργάνωση σύμφωνα με το Κεφάλαιο 11 του Πτωχευτικού Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών και να ζητήσει την έγκριση του σχεδίου αναδιάρθρωσης. Η δικαστική απόφαση αναμένεται στα τέλη του 2024. Μια θετική δικαστική απόφαση θα επιτρέψει στην Intrum να ξεκινήσει τη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης το 1ο τρίμηνο του 2025.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *