GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην κρεβατοκάμαρα Νετανιάχου έφτασε το drone της Χεζμπολάχ!

Το drone της Χεζμπολάχ που εκτοξεύτηκε το Σάββατο από τον Λίβανο με στόχο το σπίτι του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια προκ...


Το drone της Χεζμπολάχ που εκτοξεύτηκε το Σάββατο από τον Λίβανο με στόχο το σπίτι του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια προκάλεσε ζημιές στην κατοικία του, γράφουν οι Times of Israel καθώς η στρατιωτική λογοκρισία επιτρέπει τώρα τη δημοσίευση των πληροφοριών.
Μια εικόνα, που προηγουμένως ο στρατός είχε απαγορεύσει να δημοσιευτεί, δείχνει τη ζημιά που προκλήθηκε στο σπίτι από την πρόσκρουση του drone.
Η έκρηξη έσπασε το τζάμι στο παράθυρο ενός υπνοδωματίου αλλά δεν εισχώρησε στο σπίτι. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ο Νετανιάχου και η σύζυγός του δεν βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.
Μιλώντας το Σάββατο αμέσως μετά την επίθεση, ο Νετανιάχου είπε: «Οι πράκτορες του Ιράν που προσπάθησαν να δολοφονήσουν εμένα και τη γυναίκα μου σήμερα έκαναν ένα πικρό λάθος». Δήλωσε ότι η επίθεση δεν θα τον αποτρέψει από τη συνέχιση του πολέμου και ότι όποιος έβλαψε τους Ισραηλινούς θα πλήρωνε «βαρύ τίμημα».
Σήμερα η Χεζμπολάχ ανέλαβε πλήρη ευθύνη για την επίθεση. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της «δηλώνει την πλήρη, ολοκληρωμένη και αποκλειστική της ευθύνη για την επιχείρηση στην Καισάρεια με στόχο τον Νετανιάχου».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *