GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ από drone του ισραηλινού στρατού! ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ στιγμές του (αρχηγού της Χαμάς) Σινουάρ...

Τις τελευταίες στιγμές του Γιαχία Σινουάρ πριν την δολοφονία του καταγράφουν πλάνα από drone που δημοσίευσε ο ισραηλινός στρατός. Ο ηγέτης τ...


Τις τελευταίες στιγμές του Γιαχία Σινουάρ πριν την δολοφονία του καταγράφουν πλάνα από drone που δημοσίευσε ο ισραηλινός στρατός.
Ο ηγέτης της Χαμάς φαίνεται να βρίσκεται σε ένα ερειπωμένο κτίριο στη Λωρίδα της Γάζας. Το βίντεο τον δείχνει να βρίσκεται μόνος του σε ένα χώρο όπου οι τοίχοι έχουν καταρρεύσει από τους βομβαρδισμούς, αποκαλύπτοντας την καταστροφή γύρω του. Ο Σινουάρ είναι καθισμένος σε έναν καναπέ και καλύπτει το κεφάλι και το πρόσωπό του με ένα καφίγια, χαρακτηριστικό σύμβολο της παλαιστινιακής αντίστασης.
Στο βίντεο διακρίνεται ότι το δεξί του χέρι είναι τραυματισμένο. Σε μια στιγμή, πετάει ένα ξύλο προς το drone που πλησιάζει, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεται την παρουσία του και προσπαθεί να αντιδράσει παρά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Όταν είχε καταγραφεί το βίντεο αυτό, σύμφωνα με τον Guardian, ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Ντάνιελ Χάγκαρι είχε δηλώσει ότι ο Σινουάρ είχε αναγνωριστεί απλά ως μαχητής της Χαμάς. Στη συνέχεια, ο στρατός εκτόξευσε οβίδα στο κτήριο, με αποτέλεσμα αυτό να καταρρεύσει και να τον σκοτώσει. Ο Σινουάρ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, και πάνω του είχε χειροβομβίδες και 40.000 σέκελ (πάνω 9.900 ευρώ).
Οι ισραηλινές δυνάμεις χρησιμοποίησαν ένα drone για να «σαρώσουν» την περιοχή και τον εντόπισαν.
«Προσπάθησε να διαφύγει και οι δυνάμεις μας τον εξόντωσαν» δήλωσε ο Χάγκαρι.
Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τον Σινουάρ, κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής επιχείρησης ρουτίνας, όπως είχαν δηλώσει στο CNN δύο ισραηλινές πηγές.
Σε ένα άλλο βίντεο φαίνεται ένα τεθωρακισμένο άρμα μάχης τύπου Merkava, το οποίο εκτοξεύει βολή και χτυπάει το κτίριο στο οποίο βρίσκεται ο επικεφαλής της Χαμάς, ενώ οι στρατιώτες του Ισραήλ πραγματοποιούν έφοδο για την εξόντωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση