GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ από τον Μπόρις Τζόνσον: "Ο Νετανιάχου έβαλε κοριό στο μπάνιο μου!"

Ο Μπόρις Τζόνσον ισχυρίζεται ότι βρήκε μια συσκευή ακρόασης στο μπάνιο του στο βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών αφότου το χρησιμοποίησε ο Ισρα...


Ο Μπόρις Τζόνσον ισχυρίζεται ότι βρήκε μια συσκευή ακρόασης στο μπάνιο του στο βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών αφότου το χρησιμοποίησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου.
O πρώην Βρετανός πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι η ομάδα ασφαλείας του βρήκε κοριό στις τουαλέτες μετά τη χρησιμοποίησή τους από τον Νετανιάχου. Οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί το 2017 όταν ο Τζόνσον ήταν υπουργός Εξωτερικών.
Η αποκάλυψη περιλαμβάνεται στο βιβλίο "Unleashed" του Τζόνσον που θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου. Αποσπάσματα του βιβλίου δόθηκαν στην εφημερίδα Daily Telegraph.
«Εκεί ο Μπίμπι έκανε την ανάγκη του για κάποιο διάστημα και μπορεί να είναι ή να μην είναι σύμπτωση αλλά μου είπαν ότι αργότερα όταν έκαναν έναν τακτικό έλεγχο για κοριούς βρήκαν μια συσκευή ακρόασης στην τουαλέτα» γράφει ο Τζόνσον.
H Daily Telegraph πίεσε τον Τζόνσον να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη αλλά ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε ότι «όλα όσα πρέπει να μάθετε βρίσκονται στο βιβλίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση