GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ του Νικόλα Φαραντούρη...

ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ : Στην αρχή είπε ότι το σκέφτεται σοβαρά να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά, δηλαδή την προηγούμενη εβδομάδα, διαμήνυσ...

ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ: Στην αρχή είπε ότι το σκέφτεται σοβαρά να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά, δηλαδή την προηγούμενη εβδομάδα, διαμήνυσε ότι δεν θα είναι, διότι ανέλαβε σοβαρές ευθύνες στο Ευρωκοινοβούλιο ως νεοεκλεγμένος ευρωβουλευτής και δεν έχει χρόνο για τίποτα άλλο. Προχθές διέρρευσε ότι το ξανασκέφτηκε και θα διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος.
Για τον Νικόλα Φαραντούρη βεβαίως ο λόγος, ο οποίος χθες ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του μ' ένα βίντεο που θύμισε εκείνο το παλιό τηλεπαιχνίδι… «Εσύ αποφασίζεις».
Πώς το αποφάσισε ο ίδιος; Η μία απάντηση είναι ότι έπαψαν να είναι «σημαντικές» οι ευθύνες που ανέλαβε στις Βρυξέλλες. Η άλλη -η πιο ρεαλιστική- έχει να κάνει με τις δημοσκοπήσεις, που επιμένουν να βγάζουν τον Στέφανο Κασσελάκη πρώτο στις προτιμήσεις των Συριζαίων και, μάλιστα, με σοβαρές πιθανότητες να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο.
Οι πληροφορίες λοιπόν λένε ότι τον «πούσαραν» κάποιοι θερμόαιμοι των «87», με τη γνωστή λογική του δεύτερου γύρου: να μπει ο Φαραντούρης σφήνα στους Κασσελάκη-Φάμελλο-Πολάκη, να αποσπάσει ψήφους απ' όσους μπορεί ώστε να αποτραπεί η εκλογή από τον πρώτο γύρο, και μετά, στον δεύτερο γύρο, να στρέψουν όλοι μαζί τους ψηφοφόρους προς τον Φάμελλο. «Ή και στον Πολάκη, δεν έχει σημασία, αρκεί να βγει από το παιχνίδι ο Κασσελάκης», λένε οι... θερμόαιμοι.
Και τι τους κάνει να πιστεύουν ότι θα αποδώσει η σφήνα του Φαραντούρη αφού στις δημοσκοπήσεις πιάνει 1-2%; Ότι πλασάρεται ως «ουδέτερος», «ισορροπιστής» και «ειρηνοποιός».
ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση