GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κατεχόμενη Ελλάδα είναι πια ενεργό μέρος του πολέμου... Όλοι αύριο στα Προπύλαια...

Νέος Θερσίτης Στην κατεχόμενη από το ΝΑΤΟ και τη Δύση Ελλάδα του Μητσοτάκη, στρατιωτικά/οικονομικά  και...

Νέος Θερσίτης
Στην κατεχόμενη από το ΝΑΤΟ και τη Δύση Ελλάδα του Μητσοτάκη, στρατιωτικά/οικονομικά  και... πολιτικά, κάθε αντίσταση έχει μεγάλη σημασία!
Όλοι αύριο στα Προπύλαια στις 7μμ στην Αντινατοϊκή Αντιιμπεριαλιστική Διαδήλωση - απάντηση στην… “κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ” που γίνεται στην Αθήνα!

➡️ 80 κοινοβουλευτικοί αντιπρόσωποι χωρών/μελών του ΝΑΤΟ συνέρχονται για να συζητήσουν την κλιμάκωση του πολέμου της Δύσης, τόσο στην Ουκρανία, στη Μέση Ανατολή αλλά και στα Δυτικά Βαλκάνια που όλα δείχνουν ότι ετοιμάζουν!

➡️ Την επόμενη μέρα οι 80, έτσι για να μπουν στο κλίμα του πολέμου, θα επισκεφθούν την Αμερικάνικη βάση στη Σούδα, όπου έχει συγκεντρωθεί πλήθος πολεμικών πλοίων και αεροσκαφών καθώς κι εκατοντάδες πρόσθετοι Νατοϊκοί στρατιωτικοί.

➡️ Τρεις μέρες πριν με κέντρο την Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας, εκατοντάδες αεροσκάφη των χωρών του ΝΑΤΟ (πλην Τουρκίας) πραγματοποιούσαν μεγάλες ασκήσεις με επιθετικά σενάρια κατά της Ρωσίας και στη Μέση Ανατολή σαν “πολεμικοί εταίροι” του Ισραήλ.

➡️ Καθημερινά πια, σχεδόν υπερωριακά, Αμερικανικά αεροπλάνα από το Στεφανοβίκειο στη Λάρισα και το Άκτιο στην Πρέβεζα, πετούν και κατασκοπεύουν τη Μαύρη Θάλασσα και την Αν. Μεσόγειο, μέχρι και το Ιράν,

➡️ Συνεχή φορτία όπλων παραδίδονται μέσω Αλεξανδρούπολης στους Ουκροναζί, τα ελληνικά εργοστάσια ενέργειας δίνουν πάνω από τη μισή παραγωγή τους στην Ουκρανία,

➡️ ενώ καραβιές καυσίμων από τη Μότορ Όιλ του Βαρδινογιάννη και τα Ελληνικά Πετρέλαια του Λάτση, στέλνονται για να μπορούν τα Ισραηλινά αεροπλάνα κι άρματα να βομβαρδίζουν αμάχους!

Η κατεχόμενη Ελλάδα είναι πια ενεργό μέρος του πολέμου
- ενώ η κατ’όνομα “αντιπολίτευση”, είτε… ξεμαλλιάζεται
- είτε… εκλέγει προέδρους, βολεμένη με το επιχείρημα της… “αυτοάμυνας” των Ουκροναζί και των Σιωνιστών ναζί   
- είτε κάνει … “λιτανείες, ευχέλαια κι αρτοκλασίες”, γενικώς και με… “ίσες αποστάσεις”!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση