GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατόπεδα συγκέντρωσης... Βιομετρικά Γκέτο για τη Γάζα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Το εβραιοναζιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη, ανέθεσε το...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το εβραιοναζιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη, ανέθεσε το...

"έργο" δημιουργίας «βιομετρικών φυσαλίδων» (ο "επιστημονικός" όρος, όπως για τη "νέα ψηφιακή ταυτότητα", το "εμβολιαστικό διαβατήριο", την επιβίβαση σε απλή αεροπορική διαδρομή, την άδεια οδήγησης και πάει λέγοντας), στην αμερικανική εταιρεία, την "Global Delivery Company - GDC".
Η δημιουργία «βιομετρικών φυσαλίδων» (η λέξη φυσαλίδες είναι εύηχη, ακούγεται καλύτερα από το Γκέτο, ας το ομολογήσουμε) στη Λωρίδα της Γάζας, με σημεία ελέγχου που θα περιορίζουν/απαγορεύουν την κίνηση των Παλαιστινίων εκτός σπιτιών (σκηνών θα είναι το σωστό, αφού δεν έχουν μείνει πλέον σπίτια στη Γάζα) , εκτός εάν παρέχουν βιομετρικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων δακτυλικών αποτυπωμάτων, αναγνώρισης προσώπου και δειγμάτων φωνής.
Το τραγικοκωμικό πρόσχημα (σατανικό και φρικαλέο... σωστότερα), είναι η παροχή "ανθρωπιστικής βοήθειας" με ασφάλεια.
Ο Mordechai Kahana, εβραίος Διευθύνων Σύμβουλος της GDC και αμερικανοισραηλινός έποικος (τι σύμπτωση!), ισχυρίζεται ότι τα σημεία ελέγχου θα βοηθήσουν στον εντοπισμό και την εξάλειψη των λεγόμενων «τρομοκρατών».
Ο Kahana έχει παρομοιάσει την εταιρεία του με ένα «Uber για πολεμικά θέατρα» κι ελπίζει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα χρηματοδοτήσουν την επιχείρηση του, με το αρχικό κόστος να υπολογίζεται σε 200 εκατομμύρια δολάρια για τους πρώτους έξι μήνες.
Ψιλοπράγματα σε σχέση με τα δισεκατομμύρια που έχουν ήδη δώσει οι ΗΠΑ και τα δισεκατομμύρια της Ευρωπαίκής Ένωσης μέσω των ευρωπαϊκών πολεμικών βιομηχανιών.
Ο Πολωνός πρωθυπουργός του ναζιστικού καθεστώτος απαρτχάιντ «συμφώνησε να επανεξετάσει» την πρόταση την περασμένη εβδομάδα και πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με αξιωματούχους το Σαββατοκύριακο.
Το σχέδιο αναμένεται να περάσει σε δοκιμαστική φάση τις επόμενες εβδομάδες, εν αναμονή της τελικής έγκρισης. Από τη στιγμή της έγκρισης, ο Kahana λέει ότι θα χρειαστούν μόλις 30 ημέρες για να εφαρμοστεί.
Στα στελέχη της GDC περιλαμβάνονται ο Stuart Seldowitz και ο Yossi Kooperwawsser.
Ο Stuart Seldowitzείναι πρώην αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κι ο οποίος έχει δηλώσει (φέρεται... το λένε οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες, για να κρύβουν τοχρήμα της πρεσβείας για ότι προπαγάνδα μεταφέρουν): «Αν σκοτώσαμε 4.000 παλαιστίνια παιδιά, αυτό δεν ήταν αρκετό».
Ο Yossi Kooperwasser είναι πρώην αξιωματούχος της "Israeli Occupying Forces - IOF" κι επικεφαλής του ερευνητικού τμήματος ισραηλινών πληροφοριών και στέλεχος της "δεξαμενής σκέψης" Habithonistim, η οποία έχει ως έργο της την «Υπεράσπιση της Σιωνιστικής Ηθικής».
Ένα άλλο σημαντικό στέλεχος της "εταιρίας" είναι ο ο Justin Sapp, πρώην αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων και της CIA, ο οποίος σήμερα είναι σύμβουλος της Constellis (Constellis provides end-to-end risk management and comprehensive security solutions to safeguard people and infrastructure globally). Η Constellis έχει σήμερα πάρει τη διαδοχή της εταιρίας φονιάδων-μισθοφόρων Blackwater, γνωστή για φρικαλεότητες κατά αμάχων σε κάθε γωνιά της γης.
Η καλύτερη τεχνολογία στην υπηρεσία της σατανικής εξουσίας!

Σχετικά για αυτό το σατανικό σχέδιο ΚΑΙ στην σιωνιστική "Times of Israel", πριν την ετικέτα των "ψεκασμένων συνωμοσιολόγων" ως συνήθως (πράσινη ανάπτυξη, θεϊκά μπόλια πολυεθνικών, κλιματική αλλαγή, τρανσεξουαλισμός=ανθρώπινο δικαίωμα, ουκροναζί και Ρωσικός ιμπεριαλισμός, σιωναζί και δικαίωμα στην αυτοάμυνα και πάει λέγοντας)... όταν η αλήθεια ενοχλεί το καθεστώς της διεφθαρμένης πολιτικής, τις εγχώριες "παραδουλεύτρες" της μοσάντ...

Ας μείνουμε Άνθρωποι!

Η Ελλάδα μαζί με την Κύπρο, την Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία λειτουργούν μαζί με τις  αμερικανικές βάσεις, ως η ανεξάντλητη αεροπορική γέφυρα για τη μεταφορά όπλων στο σιωνιστικό ναζιστικό καθεστώς στην Παλαιστίνη και τις σφαγές στο Λίβανο!  Η Ελλάδα των φονιάδων πρωτοστατεί στη Γενοκτονία, το πραγματικό Ολοκαύτωμα!

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 ✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. https://www.militaire.gr/o-rolos-toy-stalin-sti-dimioyrgia-toy-kratoys-toy-israil/

    ρε μπαμια για αυτο θα πεις τιποτα η μπα μετα το θανατο του σταλιν η σοβιετικη αλλαξε σταση επειδη στα αραβικα κρατη εγιναν σοσιαλιστικες επαναστασεις και το ισραηλ πηρε φιλο-δυτικη σταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *