GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία: Βασικές έννοιες, ορισμοί, επιχειρήματα και εκτιμήσεις...

Το Ίδρυμα Φιντέλ Κάστρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας (fcastro.ru) μετέφρασε στα...

Το Ίδρυμα Φιντέλ Κάστρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας (fcastro.ru) μετέφρασε στα... ισπανικά και εξέδωσε το βιβλίο: «La Operación militar especial de Rusia en Ucrania (Conceptos básicos, definiciones, argumentos y consideraciones)» (Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία: Βασικές έννοιες, ορισμοί, επιχειρήματα και εκτιμήσεις).
Η αρχική έκδοση στα ρωσικά προορίζεται για διανομή στις μονάδες των συμμαχικών δυνάμεων (Ρωσία, Λευκορωσία), που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στο έδαφος της πρώην Ουκρανίας καθώς και σε μέλη των πολιτικοστρατιωτικών διοικήσεων των απελευθερωμένων εδαφών.
Το κείμενο δίνει απαντήσεις σε τόσο σύνθετα ιδεολογικά ερωτήματα όπως «Τι είναι η Ουκρανία;», «Γιατί οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί είναι ένας λαός;», «Εθνότητα, λαός και έθνος: ποιες είναι οι διαφορές;», «Γιατί πρόκειται για ειδική επιχείρηση και όχι για πόλεμο;» και πολλά άλλα ερω¬τήματα.
Οι εκδόσεις ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ σε συνεργασία με την ελληνική συλλογικότητα “Πλατφόρμα Ανεξαρτησίας” (Platform for independence – Greece) (platforma-anexartisias.blogspot.com) προχωρούν στην έκδοση αυτής της μπροσούρας στα ελληνικά, θεωρώντας αυτό το πρωτογενές υλικό εξαιρετικά χρήσιμο για το ενδιαφερόμενο ελληνικό κοινό, ή τουλάχιστον χρησιμότερο από τις αναλύσεις των εγχώριων “ειδικών”.
Μετάφραση: ΓΟΝΑΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Εκδόσεις: ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ
"anikoula"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση