GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΡΟΠΗ υπέρ του Δούκα! ΠΕΡΝΑΕΙ (στο 40%) δεύτερος...

Τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα στο 40%, από 524 εκλογικά τμήματα σε σύνολο 928, που δίνει η Χ.Τρικούπη για τις εσωκομματικές εκλογές το...


Τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα στο 40%, από 524 εκλογικά τμήματα σε σύνολο 928, που δίνει η Χ.Τρικούπη για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ φέρνουν δεύτερο τον Χ. Δούκα και έχουν ως εξής:
Ν. Ανδρουλάκης 33,0%
Χάρης Δούκας 22,9%
Παύλος Γερουλάνος 14,4%
Άννα Διαμαντοπούλου 17,3%
Μιχάλης Κατρίνης 5,2%
Νάντια Γιαννακοπούλου 2,0%
Η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε με μεγάλη συμμετοχή, με αποτέλεσμα να παραταθεί κατά μία ώρα η ψηφοφορία για την εκλογή νέας ηγεσίας. Οι κάλπες, που άνοιξαν στις 7 το πρωί και ήταν προγραμματισμένο να κλείσουν στις 7 το απόγευμα, παρέμειναν ανοιχτές έως τις 8 το βράδυ, με συμφωνία για παράταση ολίγων λεπτών ώστε να ψηφίσουν και όσοι βρίσκονταν ήδη σε ουρές.
Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, στις εσωκομματικές κάλπες ψήφισαν 300.375 πολίτες, αριθμός που ξεπερνά κατά πολύ τη συμμετοχή στις εκλογές του 2021. Επιπλέον, καταγράφηκαν 70.000 νέες εγγραφές μελών.
Η αύξηση της συμμετοχής, σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές του 2021, μετράται παντού σε διψήφιους αριθμούς ενώ στην Αττική έφτασε το 30%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση