GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανηγυρίζουν οι ανθρωποφάγοι, για δήθεν κατορθώματα!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Η ξεδιαντροπιά εκείνων των ναζί μαϊμούδων, που πανηγύριζαν χοροπηδώντας τον...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Η ξεδιαντροπιά εκείνων των ναζί μαϊμούδων, που πανηγύριζαν χοροπηδώντας τον... θάνατο του Σινουάρ δεν πείθει, για μεγάλα "κατορθώματα και γενναιότητα" κανέναν.
Αυτοί ήταν πανηγυρισμοί δειλών και φοβισμένων κατακτητών, που γνωρίζουν και τα εγκλήματα τους και το άδοξο τέλος τους.
Ιδέα δεν είχαν όταν το ντρον τους εντόπισε έναν μαχητή, στην πρώτη γραμμή του πολέμου, που δεν "κρυβόταν σε καταφύγιο, μαζί με τους ομήρους", όπως διαβεβαίωναν οι επαγγελματίες ψεύτες του Ισραήλ.
Είδαν έναν τραυματία μαχητή, που τους κοιτούσε αγέρωχα και τους προκαλούσε με το βλέμμα του να τον σκοτώσουν. Που σε μια τελευταία του πολεμική προσπάθεια πέταξε ένα ξύλο στο ντρον, για να το καταστρέψει. Εναν άοπλο, απέναντι σε πάνοπλους.
Και αυτός ο συρφετός των ναζί, αντί να τον συλλάβει, ως αιχμάλωτο, σύμφωνα με την σωστή διαδικασία του πολέμου, έριξε μια ρουκέτα από το τανκ, για να τον διαλύσει. Τον άοπλο! Οπως κάνει, εδώ και ένα χρόνο με κάθε Παλαιστίνιο, από τα μωρά, μέχρι τους γέρους.
Αυτά τα χαζοχαρούμενα φανατισμένα ανθρωπάκια, που χωρίς τις πλάτες των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, θα κρύβονταν στις σπηλιές τους, βομβάρδισαν όχι ένα κτίριο, αλλά έναν άνθρωπο, χωρίς να ξέρουν ποιον έχουν μπροστά τους.
Και αφού λεηλάτησαν το σώμα του, τον έκλεψαν (μίλησαν για 40.000 σεκέλ), έκλεψαν και το σπίτι, έκοψαν και το κεφάλι του, για να ταυτοποιήσουν τον νεκρό, από τα οδοντιατρικά αρχεία. Για σιγουριά!  Προφανώς κάποιο έγγραφο ή ταυτότητα είχε μαζί του ο νεκρός.
Δήθεν του έκοψαν το δάχτυλο, "εκείνο που έδειχνε στο Ισραήλ"! Τώρα και τα δάχτυλα των σκοτωμένων γίνονται όπλο προπαγάνδας.
Ούτε μία φωτό του "τρόπαιου" δεν ανάρτησαν, για επιβεβαίωση, ώστε να μην φανεί ο αποκεφαλισμός.
Και πανηγυρίζουν οι ανθρωποφάγοι, για δήθεν κατορθώματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση