GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Μετεωρολογικές Υπηρεσίες συναποφασίζουν με το… Ισραήλ και ΜΟΝΟ για το πως θα λένε το… κακό μας τον καιρό!

Νέος Θερσίτης Μικρό μεν, αλλά χαρακτηριστικό:...

Νέος Θερσίτης
Μικρό μεν, αλλά χαρακτηριστικό:...
Όταν η δουλοπρέπεια καταντάει γελοιότητα!
Μέχρι και τις… κακοκαιρίες στην Ελλάδα, τις… βαφτίζουν μαζί με το Ισραήλ - και με… εβραϊκά ονόματα!
Είχα πάντα την απορία ποιος αποφασίζει για τα “ονόματα” των κακοκαιριών και των καιρικών συστημάτων, όπως κατά καιρούς ανακοινώνονται.
Για παράδειγμα τώρα λένε ότι τις βροχές τις φέρνει η… Cassandra ενώ οι πλημμύρες πέρσι ήταν αποτέλεσμα του Daniel.
H ονοματοδοσία τέτοιων φαινομένων δεν βλάφτει, είναι μια “αμερικανιά” που υιοθετήθηκε και από μας, και ξεκίνησε στις ΗΠΑ όπου βαφτίζουν με γυναικεία ονόματα τους τυφώνες που χτυπούν τη χώρα.
Βοηθάει και να … θυμάται κανείς αντί να μπλέκει με τα χρόνια:
- “Μας χρωστάνε ακόμα τις αποζημιώσεις από τον… Ιανό”, μου έλεγε ένας αγρότης πρόσφατα.
Ε, λοιπόν στην Ελλάδα και την Κύπρο, οι Μετεωρολογικές Υπηρεσίες συναποφασίζουν με το… Ισραήλ και ΜΟΝΟ για το πως θα λένε το… κακό μας τον καιρό!
- Υπάρχουν ομάδες χωρών, δίπλα μας, που ζουν τις ΙΔΙΕΣ κακοκαιρίες με μας, όπως η Ιταλία και οι χώρες της Αδριατικής δυτικά και βόρεια ή οι Βαλκανικές χώρες βόρεια και η Τουρκία ανατολικά…
Ρίχτε μια ματιά στην εικόνα πάνω και μετά θυμηθείτε τους μετεωρολογικούς χάρτες για το πως κινούνται και ποιες χώρες επηρεάζουν τα καιρικά συστήματα!
Ε, η Ελλάδα και η Κύπρος, αποφάσισαν αντί να συντονίζονται με οποιαδήποτε από αυτές τις ομάδες χωρών, να συνεργαστούν με το… Ισραήλ και ΜΟΝΟΝ!
Έτσι για τα… ονόματα των κακοκαιριών από δω και πέρα για το 2024-2025, (κάτω εικόνα) μην αναρωτιέστε κάθε φορά τι… σημαίνει πχ Bora, Uri, Ofek, Yam, Roni ή Qessem κλπ
- Είναι… εβραϊκά ονόματα που… ελέω της δουλικότητας Μητσοτάκη και ΕΜΥ, θα δίνονται στον… “κακό τους τον καιρό”!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση