GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ να παραδεχτεί ο Αλέξης Τσίπρας..."

Δέσποινα Κουτσούμπα rebranding... Φαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται να παραδεχτεί ότι δεν έχει πλέον κανένα πολιτικό κεφάλαιο. Τμήμα το...


Δέσποινα Κουτσούμπα
rebranding...
Φαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται να παραδεχτεί ότι δεν έχει πλέον κανένα πολιτικό κεφάλαιο. Τμήμα του 41% δεν ήταν θετική ψήφος στον Μητσοτάκη, αλλά αρνητική για να μην κυβερνήσει ο Τσίπρας -μια σύγκριση ψήφων ΣΥΡΙΖΑ 2019 και 2023 αρκεί. Έχει γραφτεί στη συνείδηση των πολλών ως ψεύτης, ως εκείνος ο τύπος που λέει πολλά και μετά κάνει τα αντίθετα (βλ. "θα καταργήσουμε το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο", και αργότερα "θα χειριστουμε το μνημόνιο φιλολαϊκά"). Και αυτό μετά τόσο από 5 χρόνια δικής του διακυβέρνησης, όσο και μετά από 4 χρόνια αντιπολίτευσης στην χείριστη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν έχει επιστροφή.
(Ο Τσίπρας είχε ένα ταλέντο στον τακτικισμό, που αφορούσε ιδίως τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ: να κρατάει ενωμένο αυτό το συνονθύλευμα, όπως και να τους φοράει Αντώναρους και να μην ανοίγει ρουθουνι. Ούτε είχε ούτε έχει στρατηγική σκέψη)

2 σχόλια

  1. Ο Τσίπρας είναι ο απόλυτος ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    1. Πρόδοσε το λαό, ανατρέποντας δημοψήφισμα που ο ίδιος προκάλεσε ( για να το χάσει ο δειλός και να χρεώσει τον λαό για την καταστροφή του που (θα) προκαλούσαν τα μνημόνια.
    2. Πρόδοσε το έθνος , παραχωρώντας ιστορικό εθνικό κεφάλαιο , σε έναν ανύπαρκτο ιστορικά σλαυόφωνο (βουλγαροσέρβικο) λαό , υπακούοντας σε ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που απαιτούσαν μοχλό υπονόμευσης του ελληνικού έθνους - κράτους , για να καλύψουν τα ΝΑΤΟϊκά νώτα τους προχωρώντας προς τον Ρωσο- ΝΑτοϊκό πόλεμο.
    3. Πρόδοσε την αριστερά, εφαρμόζοντας τις ακραία νεοφιλελευθερες μνημονιακές πολιτικές εις βάρος του ελληνικού λαού και της ΚΑΤΕΚΤΗΜΕΝΗΣ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ιδιοκτησίας του, και διαστρέφοντας λέξεις και νοήματα, όπως για παράδειγμα τις Θατσερικής εμπνεύσεως επιδοματικού τύπου πολιτικές που καταργούν στην πράξη το κοινωνικό κράτος.
    4. Τέλος πρόδοσε συστηματικά το κόμμα του, καταργόντας το στην πράξη μεταλλάσοντάς το σε κάτι άλλο ( από συνασπισμό σε κόμμα και από κόμμα σε τσιφλίκι), εντελώς αντιδημοκρατικά σε κάθε ιστορική στροφή με τελευταία το Κασσελακικό καπέλωμα.

    Αλέξη σε μια ευνομούμενη κοινωνία ξέρεις τί παθαίνουν οι προδότες;
    Ένας Εφιάλτης είσαι που θές να το παίξεις Αλκιβιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά η Δήμητρα η Κουτσούμπα , που διακρίνεται για την πολιτική της οξυδέρκεια, άργησε τουλάχιστον 10 χρόνια να καταλάβει τί εστί Τσίπρας...

    Καληνύχτα και καλή τύχη!

    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *