GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ εικόνες! ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ μεγάλης πόλης του Λιβάνου βομβάρδισε το Ισραήλ...

Την πολυπληθή πόλη Ναμπατίγια, στον νότιο Λίβανο, βομβάρδισε την νύχτα του Σαββάτου το Ισραήλ. Η αεροπορική επιδρομή σημειώθηκε σε κεντρική...


Την πολυπληθή πόλη Ναμπατίγια, στον νότιο Λίβανο, βομβάρδισε την νύχτα του Σαββάτου το Ισραήλ. Η αεροπορική επιδρομή σημειώθηκε σε κεντρική αγορά με τις εικόνες να προκαλούν σοκ.
Ο IDF είχε καλέσει τους κατοίκους 25 τοποθεσιών, συμπεριλαμβανομένης της Ναμπατίγια, όπου βρίσκονται πολλά νοσοκομεία και κέντρα περιφερειακής διοίκησης, να μετακινηθούν βόρεια, καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις εντείνουν τα πλήγματά τους και τις χερσαίες επιχειρήσεις.
Στις θέσεις τους οι κυανόκρανοι της UNIFIL
Οι κυανόκρανοι αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από τον νότιο Λίβανο, όπως ζήτησε ο ισραηλινός στρατός. Δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν, παρά τις επιθέσεις του Ισραήλ και τους 5 τραυματίες, ώστε να στηρίξουν τις προσπάθειες για αποκλιμάκωση, δήλωσε ο εκπρόσωπός τους.
«Οι ισραηλινές δυνάμεις ζήτησαν από εμάς να εγκαταλείψουμε τις θέσεις μας κατά μήκος της Μπλε Γραμμής, από τα σύνορα μέχρι και πέντε χιλιόμετρα από την Μπλε Γραμμή» δήλωσε ο Αντρέα Τενέντι, εκπρόσωπος της Προσωρινής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στο Λίβανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση