GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθηνά Λινού! Ψήφισε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τους ΟΤΑ

«Εκπλήξεις» επεφύλασσε η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τους ΟΤΑ στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς «πέρασε» με ...



«Εκπλήξεις» επεφύλασσε η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τους ΟΤΑ στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς «πέρασε» με τις ψήφους όχι μόνο των κυβερνητικών βουλευτών αλλά και εκείνες της Αθηνάς Λινού και του ανεξάρτητου, πρώην «Σπαρτιάτη» Χάρη Κατσιβαρδά.



Ειδικότερα, στην ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου που ζήτησαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, 159 βουλευτές υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, τρεις παραπάνω από την κοινοβουλευτική δύναμη της ΝΔ.

Οι τρεις ανεξάρτητοι βουλευτές που στήριξαν το κυβερνητικό νομοσχέδιο ήταν η Αθηνά Λινού, ο Χάρης Κατσιβαρδάς, αλλά και ο Λευτέρης Αυγενάκης.


Επί της αρχής του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, 159 βουλευτές ψήφισαν «ναι», 128 βουλευτές της αντιπολίτευσης καταψήφισαν, ενώ 8 βουλευτές δήλωσαν «παρών».


Υπενθυμίζεται ότι η κ. Λινού διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την επομένη της ανάληψης καθηκόντων από τον Νίκο Παππά, με πολλούς να ερμηνεύουν την απόφαση του προέδρου της ΚΟ ως μία προσπάθεια εξευμενισμού του Παύλο Πολάκη, με τον οποίο η καθηγήτρια Ιατρικής είχε σφοδρή κόντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση