GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ!» 9.387 ΕΓΓΡΑΦΕΣ και 2.172 εθελοντές στην (προσωπική) ιστοσελίδα του Κασσελάκη...

Προχωρούν, παρά τις εσωκομματικές αντιδράσεις, οι εγγραφές στην προσωπική ιστοσελίδα του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙ...

Προχωρούν, παρά τις εσωκομματικές αντιδράσεις, οι εγγραφές στην προσωπική ιστοσελίδα του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εμφανίζεται αποφασισμένος να προωθήσει το σχέδιό του. Χαρακτηριστικά, νωρίτερα σήμερα, ο Χρήστος Σπίρτζης τον κατηγόρησε ότι ετοιμάζει φράξια και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ότι «στρώνει χαλί» για δικό του κόμμα.
Σύμφωνα με στοιχεία από το περιβάλλον Κασσελάκη, τις πρώτες 18 ώρες πραγματοποιήθηκαν 9.387 εγγραφές και 2.172 από αυτούς εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να γίνουν εθελοντές.
Πρόκειται για νούμερα, κατά τις ίδιες πηγές, μετά από «εκκαθάριση», καθώς υπήρχαν αρκετοί που μπήκαν για χαβαλέ ή για να πάρουν… μάτι.

Σημειώνεται ότι στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του από την κεντρική επιτροπή στο Star, o κ. Κασσελάκης ανακοίνωσε τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», στην οποία κάλεσε τους πολίτες να εγγραφούν για να εκφράσουν τη βούλησή τους για το μέλλον του κόμματος.
Παράλληλα, τους προέτρεψε να γίνουν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με εγγραφή στις τοπικές ΟΜ.
Στην πλατφόρμα που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, αναγράφεται το σύνθημα «η φωνή μας είναι το Συνέδριο» του ΣΥΡΙΖΑ. Λέγοντας για μία ακόμη φορά «Είμαι εδώ», ξεκαθαρίζει τη βούλησή του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.
Στο ερωτηματολόγιο της εγγραφής για τον «δικό μας ΣΥΡΙΖΑ» ζητείται ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο και διεύθυνση. Επιπλέον, υπάρχουν δύο ακόμα ερωτήματα: «αν είστε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ» και «αν θέλετε να γίνετε εθελοντής».α

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση