GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ στο Ισραήλ! ΕΠΙΘΕΣΗ σε σταθμό λεωφορείων με νεκρή και τραυματίες...

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής στον Κεντρικό Σταθμό Λεωφορείων της πόλης Μπερσεμπά στο νότιο Ισραήλ, όταν άγνωστος πυροβόλησε κ...


Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής στον Κεντρικό Σταθμό Λεωφορείων της πόλης Μπερσεμπά στο νότιο Ισραήλ, όταν άγνωστος πυροβόλησε και – σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα – μαχαίρωσε αρκετά άτομα, μερικές ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ όπου έχασε τη ζωή του ο 26χρονος Ιωνάς Καρούσης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης της αιματηρής επίθεσης εξουδετερώθηκε επιτόπου, ενώ μια 25χρονη γυναίκα του ισραηλινού στρατού σκοτώθηκε. Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.
Ειδικότερα, η υπηρεσία των πρώτων βοηθειών ανακοίνωσε πως μία γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά δέχτηκε τη φροντίδα των διασωστών στο σημείο της επίθεσης αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή.
Άλλοι δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν. Δύο εξ αυτών βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, τέσσερις φέρουν μέτριους τραυματισμούς, ενώ οι υπόλοιποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Όλοι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε κοντινά νοσοκομεία.
Η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί στο σημείο και οι αρχές αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως πιθανή τρομοκρατική ενέργεια. Παράλληλα πραγματοποιεί έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο δράστης έδρασε μόνος του ή εάν είχε συνεργούς, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση