GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΡΙΦΘΗ Ο ΚΥΒΟΣ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ μπλόκο στην υποψηφιότητα Κασσελάκη...

Ψηφίστηκε η πρόταση του Γιάννη Μουζάλα να μην μπορεί να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος όποιος έχει κάνει δηλώσεις κατά του κ...


Ψηφίστηκε η πρόταση του Γιάννη Μουζάλα να μην μπορεί να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος όποιος έχει κάνει δηλώσεις κατά του κόμματος και δεν έχει σεβαστεί το καταστατικό, όπως ο Στέφανος Κασσελάκης.
Στην πρόταση υπήρξαν 13 «κατά» από μέλη που είπαν ότι δεν έπρεπε να υπάρχει ονομαστική αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη. Επίσης περίπου 10 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που πρόσκεινται στον Παύλο Πολάκη απείχαν την ψηφοφορίας.
Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής συνιστά πρόταση προς το Συνέδριο που καλείται να την επικυρώσει. Αν βεβαίως γίνει συνέδριο και προεδρικές εκλογές, καθώς πληθαίνουν οι απόψεις για αναβολή και των δυο για το επόμενο έτος.
Δεν μπήκε σε ψηφοφορία η πρόταση του Θύμιου Γεωργόπουλου για παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην επιτροπή δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση