GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Μάτσα: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Όλγας Κεφαλογιάννη!

«Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Όλγας Κεφαλογιάννη για αποκλειστική επιμέλεια των τέκνων τους και ανέθεσε σε αμφότερους τους γονείς τη...


«Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Όλγας Κεφαλογιάννη για αποκλειστική επιμέλεια των τέκνων τους και ανέθεσε σε αμφότερους τους γονείς τη συνεπιμέλειά τους» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Μίνως Μάτσας αναφορικά με τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια των παιδιών του.
«Εκδόθηκε σήμερα, στο πλαίσιο προσωρινής διαταγής, η απόφαση επί των δύο αντίθετων αιτημάτων ρύθμισης της επιμέλειας των τέκνων της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα.
Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Όλγας Κεφαλογιάννη για αποκλειστική επιμέλεια των τέκνων τους και ανέθεσε σε αμφότερους τους γονείς τη συνεπιμέλειά τους.
Τα ασφαλιστικά μετρά και των δύο πλευρών θα εκδικαστούν τον Φεβρουάριο του 2025 και γι’ αυτό η απόφαση ρυθμίζει και μερικά καθημερινά θέματα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Το δικαστήριο
Μέσα σε τρεις ημέρες υποχρεώνεται να αποχωρήσει από το κοινό σπίτι τους στο Ψυχικό ο Μίνως Μάτσας, με απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας. Σύμφωνα με την απόφαση προσωρινής διαταγής, στο σπίτι θα παραμείνει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τα δίδυμα παιδιά τους.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπουργού για προσωρινή επιμέλεια, ενώ ο Μίνως Μάτσας θα έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά τρεις φορές την εβδομάδα, για τρεις ώρες και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, οι γονείς από κοινού θα αποφασίζουν για θέματα ανατροφής των δίδυμων, δηλαδή, θα επέχουν συνεπιμέλεια, ενώ η μητέρα θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον τόπο κατοικίας των παιδιών.
Σημειώνεται πως το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι πέρασε και χθες το κατώφλι της Ευελπίδων, όπου συζητήθηκαν οι αντίθετες αιτήσεις για έκδοση προσωρινής διαταγής, τις οποίες έχουν καταθέσει.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπουργός Τουρισμού με την αίτησή της ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της και ο συνθέτης τη συνεπιμέλεια.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο το 2021 στις Σπέτσες. Λίγους μήνες αργότερα, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη εξέδωσε στις 17 Οκτωβρίου ανακοίνωση σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην προσωπική της ζωή και την κρίση στον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα. «Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Τουρισμού, ενώ προειδοποιούσε για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, σε περίπτωση που υπάρξουν συκοφαντικές αναφορές προς το πρόσωπό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *