GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα. Aυτή η γη ανήκει στο λαό μας. Κάποιοι είναι νεκροί, κάποιοι είναι...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα.
Aυτή η γη ανήκει στο λαό μας.
Κάποιοι είναι νεκροί, κάποιοι είναι... ζωντανοί,
αλλά πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί!

Το βίντεο λογοκρίθηκε από τη "δημοκρατική" ευρωπαϊκή φίμωση για το καλό των ευρωπαίων πολιτών... Έτσι το βλέπουμε: ΕΔΩ

[...] Θα σου πουν ότι ήταν έρημος. Μην τους πιστεύετε.
Η ιστορία μας λέει. Η εύφορη ημισέληνος και μια καθαρά μεσογειακή μορφολογία της επικράτειας, κοινή με τον Λίβανο και τη Συρία. Πορτοκαλεώνες, περιβόλια, ελαιώνες, καλλιεργημένα χωράφια, αρχαίες και όμορφες πόλεις. Αξιόλογοι οι Παλαιστίνιοι που πήγαν για σπουδές στο εξωτερικό.
Τα όμορφα σπίτια πάνω στη θάλασσα. Τα πρώτα αυτοκίνητα από τη δεκαετία του 1920. Το λιμάνι της Γιάφα. Οι παλαιότερες εκκλησίες του Χριστιανισμού.
Κι ακόμα κι αν ήταν έρημος, πάλι δεν θα δικαιολογούσε αυτό που συνέβη.
Στο βίντεο η Παλαιστίνη όπως ήταν.
Θα σου πουν ότι η Παλαιστίνη δεν ήταν κράτος. Και στην πραγματικότητα δεν ήταν ούτε η Συρία, ούτε ο Λίβανος, ούτε η Ιορδανία. Ήταν επαρχίες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που αργότερα θα συγκροτηθούν ως κράτη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που συνέβη στα ευρωπαϊκά κράτη με τη διάλυση της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (και τους ατελείωτους αγώνες που ακολούθησαν). Και τέλος πάντων, τι αλλάζει πολιτεία ή επαρχία; Θα έμενε κόσμος εκεί κι ας λεγόταν δήμος.
Θα σου πουν ότι είναι θρησκευτικός πόλεμος.
Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Οι πιστοί όλων των θρησκειών ζούσαν ειρηνικά στους Αγίους Τόπους μέχρι την έλευση του σιωνισμού, ο οποίος έκανε την Παλαιστίνη αποκλειστικό κράτος μόνον για τους Εβραίους, από το οποίο όλοι οι άλλοι θα εκδιώκονταν σταδιακά.
Ο Ραβίνος Ντέιβιντ Βάις, της ορθόδοξης αντισιωνιστικής ομάδας Naturei Karta, έχει ευχαριστήσει πολλές φορές τον ισλαμικό κόσμο, και ιδιαίτερα την Παλαιστίνη, για τη φιλοξενία στους Εβραίους που εκδιώχθηκαν από την Ευρώπη μετά την Καθολική επανακατάκτηση. Πρόκειται για έναν αντιαποικιακό αγώνα και για την επιδίωξη των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων.
Στην ελεύθερη Παλαιστίνη θα υπάρχει χώρος για όλους, ακόμα και για τους δίκαιους που υπερασπίστηκαν τα δικαιώματά τους. Η Παλαιστίνη δεν έχτισε ποτέ γκέτο. Μια γέφυρα πολιτισμών τα έχει ενσωματώσει όλα, χωρίς φόβο, όπως ξέρει και μπορεί να κάνει όποιος έχει μια χιλιετή ιστορία πίσω του.
Θα σας πουν ότι πριν από επτά χιλιάδες χρόνια κατείχαν αυτή τη γη. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Οι νομαδικές εβραϊκές φυλές ζούσαν μετακινούμενοι σε όλη τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων των ερημικών περιοχών της ερήμου Νεγκέβ.
Εδάφη, όπως η Παλαιστίνη, κατοικήθηκαν από την αυγή του χρόνου από αυτόχθονες λαούς που δεν έχουν απομακρυνθεί ποτέ από τη γη τους και που την έθρεψαν εδώ και χιλιετίες. Το λέει η ιστορία, το λέει η αρχαιολογία, το λέει ακόμα και η Βίβλος, εκείνο το θρησκευτικό κείμενο που πήραν ως εγγυητή των εδαφικών τους διεκδικήσεων, μια άπειρη παρέκκλιση....
Και ακόμα κι αν αυτό είναι αλήθεια, αναρωτηθείτε ποιος έζησε πριν από δύο χιλιάδες χρόνια, πού βρίσκεστε τώρα και θα καταλάβετε το επίπεδο τρέλας που εμπεριέχεται σε αυτό.
Θα σας πουν ότι αγόρασαν αυτές τις εκτάσεις. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να συνειδητοποιήσω ότι ακόμα κι αν αγόραζα εκατό χιλιάδες στρέμματα γης στη Γαλλία, αυτό δεν θα μου έδινε το δικαίωμα να δημιουργήσω ένα κράτος εκεί. Η Γαλλία ήταν και Γαλλία θα παραμείνει.
Θα σου πουν ότι είναι εδάφη που κατακτήθηκαν με πόλεμο.
Και πάλι: η κατάκτηση έστω και μιας ίντσας εδάφους με πόλεμο δεν επιτρέπεται. Δεν είμαστε στον Μεσαίωνα. Οι χάρτες των κρατών έχουν παραδοθεί όλοι στον ΟΗΕ. Όλα, εκτός από ένα. Μαντέψτε ποιο.
Θα σας πουν ότι ο αγώνας των Παλαιστινίων είναι τρομοκρατία.
Και για άλλη μια φορά απευθύνω έκκληση στο διεθνές δίκαιο, το οποίο ορίζει τον αγώνα των λαών υπό κατοχή ως νόμιμο, συμπεριλαμβανομένου του ένοπλου αγώνα. Και σας θυμίζω ότι ο Νέλσον Μαντέλα χαρακτηρίστηκε τρομοκράτης από την κυβέρνηση του απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής.
Όλα όσα επικαλέστηκαν για να δικαιολογήσουν αυτό που συνέβη στην Παλαιστίνη αποδεικνύονται ψευδή και στερούνται κάθε σχέσης με την πιο στοιχειώδη λογική.
Αν σου πουν, τους απαντάς [...]

Από τη συντρόφισσα Ροσέλα Αχμάντ

Αφιερωμένο στις ελληνόφωνες "παραδουλεύτρες" της μοσάντ... Ο Σινουάρ κι η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία...

Μπορεί να ξεριζώσουν όλα τα λουλούδια,
αλλά ποτέ δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν την άνοιξη...
Γιαχία Σινουάρ... Η Αντίσταση είναι μια ιδέα κι οι ιδέες δεν πεθάνουν ποτέ!

«Αν θέλετε να καταστρέψετε τον ιμπεριαλισμό
πρέπει να προσδιοριστεί το κεφάλι του: οι ΗΠΑ!
»
Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 ✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *