GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η νέα ξανθιά καλλονή σύντροφος του Απόστολου Λύτρα...

Με τη νέα του σύντροφο βρέθηκε στην Κρήτη, ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, λίγες εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή του. Ο Απόστολος Λύτρας, πο...

Με τη νέα του σύντροφο βρέθηκε στην Κρήτη, ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, λίγες εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή του.
Ο Απόστολος Λύτρας, που βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό της και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του τέθηκαν αρχικά, εμφανίστηκε σύμφωνα με τον ANT1 με νέα σύντροφο, ενώ οι φωτογραφίες τους αναρτήθηκαν και στο Instagram.
Πρόκειται για 43χρονη μεσίτρια η οποία εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο πλευρό του γνωστού δικηγόρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια, ενώ την περίοδο που ο Απόστολος Λύτας ήταν προφυλακισμένος, η ίδια του συμπαραστεκόταν και τον στήριζε ψυχολογικά.


Στη φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media, ο ποινικολόγος εμφανίζεται με την εν λόγω κυρία αγκαλιά, ενώ στην παρέα τους υπάρχουν και καλοί τους φίλοι.
Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Απόστολου Λύτρα
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ξανθιά κυρία που, όπως όλα δείχνουν, έκλεψε την καρδιά του Απόστολου Λύτρα ονομάζεται Θεοδώρα Παπαδοπούλου και ασχολείται με τα μεσιτικά.
Το ζευγάρι εθεάθη αργά το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο των Χανίων να ετοιμάζεται για την πτήση του με προορισμό την Αθήνα. «Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί, γελούσαν όλη την ώρα, και έδειχναν ευδιάθετοι» μαρτυρά άνθρωπος που τους είδε στο σημείο.
Το προηγούμενο βράδυ, πέρασαν κάποιες ώρες σε κεντρικό μαγαζί στο Λιμάνι των Χανίων ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν για ποτό σε διπλανό κατάστημα που ανήκει στους ίδιους επιχειρηματίες.
Δες φωτογραφίες από το προφίλ της στο Instagram:







Φωτογραφίες: Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση