GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται νέα καταιγίδα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Έρχεται νέα καταιγίδα! » Η νέα τοιχογραφία στην πλατεία Παλαιστίνης στην Τεχεράνη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Έρχεται νέα καταιγίδα!»
Η νέα τοιχογραφία στην πλατεία Παλαιστίνης στην Τεχεράνη...

Δήλωση του Γενικού Επιτελείου των Ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων

«Προς το ευγενές και ζηλωτό έθνος του Ισλαμικού Ιράν: Σήμερα το πρωί, σιωνιστικά εχθρικά αεροπλάνα, σε ανοιχτή επίθεση και ενάντια στο διεθνές δίκαιο, εκτόξευσαν από τον εναέριο χώρο του Ιράκ, περίπου εκατό χιλιόμετρα από τα σύνορα του Ιράν, μια σειρά βαλλιστικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς πυραύλων με πολύ ελαφριές κεφαλές, περίπου το ένα πέμπτο του μεγέθους των κεφαλών ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων, προς πολλά συνοριακά ραντάρ στις επαρχίες Ilam, το Khuzestan και γύρω από την επαρχία Τεχεράνης. Πολλά από αυτά τα ραντάρ αποκαταστάθηκαν αμέσως και μερικά τώρα επισκευάζονται. Σε αυτή την παράνομη πράξη, λόγω της ετοιμότητας της αεράμυνας της χώρας, εντοπίστηκε και αναχαιτίστηκε σημαντικός αριθμός βλημάτων και αποτράπηκε η είσοδος εχθρικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της χώρας.
Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, ενώ επιφυλάσσεται του νομίμου και θεμιτού δικαιώματός της ν' απαντήσει την κατάλληλη στιγμή, τονίζει την καθιέρωση διαρκούς εκεχειρίας στη Γάζα και τον Λίβανο για να αποτραπεί η δολοφονία ανυπεράσπιστων και καταπιεσμένων ανθρώπων.
Η τρομοκρατική και εγκληματική κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην υποστήριξη και την ενθάρρυνση των εγκληματικών ενεργειών του σιωνιστικού καθεστώτος που διακυβεύει την ασφάλεια της περιοχής, συνιστάται στην αποτροπή  εξάπλωσης των συγκρούσεων και την αστάθεια στην περιοχή και τη δολοφονία αθώων ανθρώπων, ιδιαίτερα στη Γάζα και τον Λίβανο.
Προτρέπουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες να συγκρατήσουν τον εαυτό τους και το παράνομο καθεστώς που υποστηρίζουν για ν' αποφύγουν να παρασυρθούν μαζί με τους συμμάχους τους στον ατελείωτο βάλτο που έχει δημιουργήσει το σιωνιστικό καθεστώς.
Ο ευγενής ιρανικός λαός, τα μέσα ενημέρωσης, οι ειδικοί και οι αναλυτές να μην δίνουν σημασία στις φήμες και τις αναξιόπιστες αφηγήσεις του εχθρού και να παρακολουθούν τις σωστές ειδήσεις μέσω επίσημων πηγών και εθνικών μέσων ενημέρωσης.
»

Στο μεταξύ οι τηλεοπτικοί σταθμοί του γενοκτονικού σιωναζιστικού καθεστώτος των βρεφοκτόνων συνεχίζουν να μεταδίδουν εικόνες από τους σιωνιστικούς βομβαρδισμούς στη Βηρυτό, περνώντας τες ως αυτές της χθεσινοβραδινής επίθεσης στο Ιράν.

«Αν θέλετε να καταστρέψετε τον ιμπεριαλισμό
πρέπει να προσδιοριστεί το κεφάλι του: οι ΗΠΑ!
»
Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 ✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *