GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΤΣΗ αγοράζει (και) το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ..."

Ο αναβρασμός στην Κουμουνδούρου για τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία είναι στο όριο οικονομικά, είναι γνωστός και εμφανής. Χρέη, αβάσταχτα βάρη,...


Ο αναβρασμός στην Κουμουνδούρου για τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία είναι στο όριο οικονομικά, είναι γνωστός και εμφανής. Χρέη, αβάσταχτα βάρη, αδιέξοδα και βέβαια οι εργαζόμενοι διεκδικούν δεδουλευμένα και μέλλον με απεργίες.
Το θέμα είναι ότι οι αρμόδιοι βρίσκονται σε συζητήσεις με επιχειρηματία για να μισθώσουν τον ραδιοφωνικό σταθμό stokokkino105.5.
Το αναφέρει στην επιστολή του προς την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος διευθύνων σύμβουλος της Left media.
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στην αγορά, η εταιρεία που ενδιαφέρεται για τον σταθμό είναι η Panik Records. Η Panik Records είναι δισκογραφική εταιρεία με έδρα τη Βούλα, μέλος του ομίλου Panik Entertainment Group. Ιδρύθηκε το 2011 από τον (γιο της Μαριάνας Λάτση) Πάρη Κασιδόκωστα και τον Γιώργο Αρσενάκο.
Ο κ. Νικόλτσιος αναφέρει στην επιστολή του συγκεκριμένα:
«Οι συζητήσεις για τη μίσθωση, από γνωστή εταιρεία Ήχου και Εικόνας, των ρ/σ έχουν προχωρήσει αρκετά.
Ωστόσο, η ενδιαφερόμενη εταιρεία, θέτει ως προϋπόθεση, ότι μετά τη λήξη της μίσθωσης θα πρέπει να μεταβιβαστεί το 100% των μετοχών της “Left Media A.E” σε αυτήν, έναντι ενός συμφωνημένου αντίτιμου, αφαιρουμένου βέβαια του ποσού, που θα δαπανήσει άμεσα η εταιρεία, για την αποπληρωμή των υποχρεώσεων έως του ποσού ύψους 1.500.000 ευρώ. (Oφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία, εφορία, προμηθευτές, αμοιβές, κλπ). Με αυτόν τον τρόπο απαλλάσσεται το κόμμα από την χρηματοδότηση των ρ/σ».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *