GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Σαμαρά στον Μητσοτάκη για τα χαριεντίσματα! - «Ας ασχοληθούμε με τα σοβαρά στα σύνορά μας»

Απάντηση έδωσαν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στις αιχμές που άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη στάση του σε πρόσφα...



Απάντηση έδωσαν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στις αιχμές που άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη στάση του σε πρόσφατη δημόσια εκδήλωση, όπου βρέθηκε δίπλα στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.
Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά διευκρινίζουν ότι η αναφορά του πρωθυπουργού δεν σχετίζεται με την εν λόγω συνάντηση, αλλά με τις ανησυχίες του για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ειδικότερα, στη δήλωση των συνεργατών αναφέρεται πως ο κ. Σαμαράς παραμένει σταθερός στη θέση του για τη σκευωρία της υπόθεσης Novartis, σημειώνοντας πως «θα πάει όλους τους υπεύθυνους μέχρι τέλος». Ωστόσο, τονίζεται ότι ο πραγματικός λόγος της επίθεσης Μητσοτάκη είναι οι εντεινόμενες προκλήσεις της Τουρκίας, όπως η πρόσφατη Navtex που αρνείται την υφαλοκρηπίδα της Κάσου, της Λέσβου και της Χίου.

Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά καλούν την κυβέρνηση να επικεντρωθεί στα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τα σύνορα της χώρας, αντί για «επικίνδυνους χαριεντισμούς» και βραχύβια «σύμφωνα φιλίας» με την Τουρκία.

Αναλυτικά η δήλωση κύκλων του Αντώνη Σαμαρά:

«Είναι προφανές ότι ο Κ. Μητσοτάκης επιτίθεται στον κ. Σαμαρα όχι επειδή χαιρέτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έτυχε να καθισει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση…

»Άλλωστε η δηλωση του κ. Σαμαρά για τη σκευωρία Νοβαρτις, ότι θα παει ολους τους υπεύθυνους «μέχρι τέλος», ισχύει στο ακέραιο.

»Ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στα «ήρεμα νερά» με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά πλεον, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις. Οπως αυτή μόλις τώρα, με τη νέα Navtex της Τουρκίας. Που μας ανακοίνωσε οτι οχι μόνον η Κάσος αλλά ούτε η Λέσβος ούτε και η Χίος έχουν υφαλοκρηπίδα!

»Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα σοβαρά, στα σύνορά μας. Χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια «σύμφωνα φιλίας» και υποκλίσεις».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από κυβερνητικές πηγές, δεν αναμένεται να υπάρξει απάντηση στις δηλώσεις του κ. Σαμαρά.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχώρησε κατά την ομιλία του Νίκου Παππά στη Βουλή.

Δείτε στο βίντεο την αποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή

Στην συνέχεια και κατά τη δευτερολογία του, εξήγησε τη στάση του λέγοντας ότι δεν αναγνωρίζει ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον κ. Παππά, καθώς είναι «ένας πολιτικός καταδικασμένος με 13-0».

Η αποστροφή δε, πως «δεν θα συνομιλήσω, δεν θα χαριεντιστώ με τον κ. Παππά», ερμηνεύεται ως δηκτικό σχόλιο για την πρόσφατη συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Νίκο Παππά.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από τη δευτερολογία του κ. Μητσοτάκη:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *