GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιαχία Σινουάρ... Η Αντίσταση είναι μια ιδέα κι οι ιδέες δεν πεθάνουν ποτέ!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Μπορεί να ξεριζώσουν όλα τα λουλούδια, αλλά ποτέ δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν την άνοιξη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Μπορεί να ξεριζώσουν όλα τα λουλούδια,
αλλά ποτέ δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν την άνοιξη...

Η Αντίσταση είναι μια ιδέα κι οι ιδέες δεν πεθάνουν ποτέ!
Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία του Αρχηγού της Χαμάς!

Ο ηγέτης της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ σκοτώθηκε στη μάχη!
Πέθανε πολεμώντας το αληθινό πρόσωπο του δυτικού ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού, στο πεδίο της μάχης κοντά στη Ράφα, ως στρατιώτης, παρά το γεγονός ότι ήταν ο κορυφαίος ηγέτης της Χαμάς μετά το θάνατο του Χανίγια.

Βρέθηκε έξω, στο φως του ήλιου, φορώντας τη στολή του μαχητή, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο κι ένα καλάσνικoφ στο χέρι, μαζί με δύο από τους σωματοφύλακές του.
Δεν κρυβόταν σε ασφαλή υπόγεια τούνελ, ούτε μεταμφιεσμένος ανάμεσα σε άμαχους πολίτες, ή ισραηλινούς αιχμαλώτους. Ήταν δίπλα στους δικούς του μαχητές, ακριβώς στην πρώτη γραμμή της μάχης με τους ναζί κατακτητές.

«Έχω πει κι επαναλαμβάνω ότι αν πρέπει να φοβόμαστε τον θάνατο, φοβόμαστε να πεθάνουμε στο κρεβάτι όπου ξεκουραζόμαστε, όπως πεθαίνουν οι καμήλες, φοβόμαστε ότι θα πεθάνουμε σε τροχαίο ατύχημα, ή λόγω καρδιακής προσβολής, ή εγκεφαλικού. Αλλά δεν φοβόμαστε να πεθάνουμε στο δρόμο της πίστης μας, της πατρίδας μας, της ιερότητάς μας. Δεν έχει μεγαλύτερη αξία το αίμα μας από το αίμα και τη ζωή του νεότερου μάρτυρα που θυσίασε την πολύτιμη ζωή του για την πίστη και την πατρίδα.»
«Υπάρχουν 2 μέρες στη ζωή ενός ανθρώπου: η μέρα που δεν είναι η μοίρα σου να πεθάνεις κι η μέρα που ο θάνατος είναι στη μοίρα σου.
Την πρώτη μέρα, κανείς δεν μπορεί να σε βλάψει και τη δεύτερη, κανείς δεν μπορεί να σε σώσει
»

Γιαχία Σινουάρ, «Θυμάμαι καλά αυτό το ρητό του Αλί ιμπν Αμπού Τάλιμπ»

«Το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να μου κάνει ο εχθρός είναι να με σκοτώσει. Είμαι 59 ετών και έχω ζήσει αρκετά. Προτιμώ να πεθάνω στη μάχη παρά από Covid, εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο.»
Κι έτσι έγινε...

«Ένα πράγμα ήθελα να πω: το να δολοφονείς τους ηγέτες της αραβοπαλαιστινιακής/λιβανικής/ συριακής/ιρακινής αντίστασης κ.λπ. ισοδυναμεί με το να θέλεις να σταματήσεις τον άνεμο με τα χέρια σου.»
Σημειώνει η συντρόφισσα Francesca Quibla

Αιώνια Τιμή και Δόξα σ' έναν μεγάλο αγωνιστή, που έδωσε τη ζωή του για την απελευθέρωση του λαού του!

«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για το Ισραήλ,
για τις Ηνωμένες Πολιτείες και για τον κόσμο
»
Ο Μπάιντεν σχολιάζει τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ...

«Αν θέλετε να καταστρέψετε τον ιμπεριαλισμό
πρέπει να προσδιοριστεί το κεφάλι του: οι ΗΠΑ!
»
Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 ✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. Πολλοι νοτιοι εθνικιστες στην ΗΠΑ στηριζουν την παλαιστινιακη αντισταση και το αξονα της αντιστασης παραδειγμα ο Μάθιου Χάιμπαχ ψαξτο λιγο επειδη εχω δει τα αρνητικα σου σχολια για αμερικανικο νοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση