GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑ της Μ. Καρυστιανού και ο πρώην σύζυγός της!

Γιγαντώνεται η διαμάχη μεταξύ των συγγενών των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη με αφορμή τη συναυλία που διοργανώνει στις 11 Οκτωβρίου στ...


Γιγαντώνεται η διαμάχη μεταξύ των συγγενών των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη με αφορμή τη συναυλία που διοργανώνει στις 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο ο σύλλογος «Τέμπη 2023» με πρόεδρο τη Μαρία Καρυστιανού. Αιτία της κόντρας το αντίτιμο του εισιτηρίου, ύψους 15 ευρώ, με το οποίο διαφωνούν κάποιες από τις οικογένειες των θυμάτων.
Οι εξηγήσεις που επιχείρησε να δώσει η Μαρία Καρυστιανού, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο facebook, λέγοντας ότι τα έσοδα από τη συναυλία για τα Τέμπη θα διατεθούν στον δικαστικό αγώνα των οικογενειών στο εξωτερικό, έριξαν περισσότερο λάδι στη φωτιά.
«Η κυρία Καρυστιανού δεν δικαιολόγησε κάτι. Αυτό ισχύει στα αυτιά και τα μάτια όλων των υπολοίπων συγγενών», λέει  ο Αντώνης Ψαρόπουλος, πρώην σύζυγος της Μαρίας Καρυστιανού, ο οποίος έχασε την κόρη του στο δυστύχημα.
«Δε μας ρώτησε κανείς»
«Όλες οι υπόλοιπες οικογένειες δεν θέλουμε να εξαργυρώσουμε την ευαισθητοποίηση του κόσμου για αυτό το θέμα. Ας έμπαινε ως αντίτιμο ένα συμβολικό ποσό, ικανό για να καλυφθούν τα έξοδα της συναυλίας. Ας έλεγαν ότι θα διατεθούν σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, δεν έχουμε ανάγκη την οικονομική στήριξη. Ποιόν ρώτησαν; Ρώτησαν εμάς, αν έχουμε ανάγκη οικονομικής στήριξης για δικαστήρια στο εξωτερικό; Κανείς δε ρωτήθηκε, επειδή ήξεραν ότι θα προκληθούν αντιδράσεις», εξηγεί ο Αντώνης Ψαρόπουλος.
«Οι περισσότερες οικογένειες δε συμμετέχουν σε αυτόν τον σύλλογο, ο οποίος έχει συσταθεί εδώ και ενάμιση χρόνο. Αυτό δε σας προκαλεί κάποια εντύπωση; Μήπως κάποιοι απέτυχαν να πείσουν τη συντριπτική πλειοψηφία των οικογενειών, ότι οι προθέσεις και οι δράσεις του συλλόγου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση;», αναρωτιέται ο κ. Ψαρόπουλος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση