GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΟΝ αποκλεισμό του! Με Τζάκρη και Καπνισάκη (στο Νέο Ψυχικό) ο Κασσελάκης...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με την Κεντρική Επιτροπή να αποφασίζει το μπλόκο στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη. Λίγη ώρα...


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με την Κεντρική Επιτροπή να αποφασίζει το μπλόκο στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.
Λίγη ώρα πριν τις 10 περίπου δύο ώρες μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής ήρθε και η πρώτη επίσημη αντίδραση από την πλευρά Κασσελάκη με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δίνει ραντεβού στο Συνέδριο.
Κασσελάκης: Με Τζάκρη και Καπνισάκη στο Νέο Ψυχικό
Εντωμεταξύ ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε με στενούς του συνεργάτες, μεταξύ αυτών ο Μανώλης Καπνισάκης αλλά και η Θεοδώρα Τζάκρη, σε καφέ στο Νέο Ψυχικό όπου συζήτησαν τις εξελίξεις και τις επόμενες κινήσεις τους σε μια πρώτη συνάντηση δια ζώσης μετά την ΚΕ.
Η Θεοδώρα Τζάκρη εκπροσώπησε  την πλευρά των "Kasselistas" στην ΚΕ και  ήταν η μόνη που πήρε το λόγο από αυτή την πλευρά για να εκφράσει τις απόψεις τους αφού συνολικά η πλευρά Κασσελάκη είχε αποφασίσει να απέχει.
Δείτε φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση