GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΠΙΤΙ με 1,2 εκ. ευρώ! ΜΕΙΖΟΝ πολιτικό ζήτημα για τον Κικίλια...

Μείζον πολιτικό ζήτημα φαίνεται πως δημιουργείται με την αγορά από τον Βασίλη Κικίλια υπερπολυτελούς κατοικίας στο κέντρο της Αθήνας έναντι ...


Μείζον πολιτικό ζήτημα φαίνεται πως δημιουργείται με την αγορά από τον Βασίλη Κικίλια υπερπολυτελούς κατοικίας στο κέντρο της Αθήνας έναντι 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως η σχετική αποκάλυψη έγινε από ένα φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ, τα «Παραπολιτικά», το οποίο όμως αρχικά δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας.
Από τη μεριά του, ο Βασίλης Κικίλιας εξέδωσε δήλωση -επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας πως η υπόθεση αφορά τον ίδιο-, με την οποία υποστηρίζει ότι πούλησε ένα ακίνητο που είχε, για να αγοράσει αυτό στη Βασιλίσσης Σοφίας, το οποίος, όπως σημειώνει, είχε την ίδια αξία.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων, αν και το τελευταίο “κρούσμα” ξεχωρίζει γιατί δηλώνει, και μάλιστα ευθαρσώς, την εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένεια μου» λέει ο Βασίλης Κικίλιας.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, υπήρξε ενόχληση εντός της κυβέρνησης και της ΝΔ για την υπόθεση.
Όπως λένε κυβερνητικά και κομματικά στελέχη μπορεί να είναι νόμιμο να αγοράζει ένας εν ενεργεία υπουργός ακίνητο έναντι υψηλού τιμήματος, ωστόσο δεν είναι και τόσο ηθικό. Και συνεχίζουν στο παρασκήνιο κυβερνητικά και κομματικά στελέχη να θέτουν «ηθική διάσταση» στην αγορά καθώς όπως λένε δεν νοείται αυτήν την εποχή υπουργός να αγοράζει σπίτι σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι βρίσκεται επί της Βασιλίσσης Σοφίας, πέριξ του Εθνικού Κήπου και πολύ κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια
«Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων, αν και το τελευταίο ΄”κρούσμα” ξεχωρίζει γιατί δηλώνει, και μάλιστα ευθαρσώς, την εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένεια μου.
Επειδή, όμως πάλι απέτυχαν να “βγάλουν λαβράκι”, καθώς πάντα λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια, με το όνομα και την υπογραφή μου, ώστε οι Αρχές, η Βουλή, ο Τύπος και οι πολίτες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να με ελέγχουν, τώρα προσπαθούν να μετατοπίσουν το θέμα στο πεδίο της δεοντολογίας, της ηθικής κλπ.
Καθαρές κουβέντες: Η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή.
Στην πολιτική μπήκα “χορτάτος” χάρη στην οικογένεια και την καριέρα μου και σκοπεύω όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους να συνεχίσω να τιμώ και να σέβομαι βαθιά όσους με στηρίζουν με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση