GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι διεφθαρμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην εξουσία. Η Γεωργία δεν θα επιστρέψει στο παρελθόν!

Νέος Θερσίτης “Συγχαρητήρια στο λαό της Γεωργίας!” …κι ένα μήνυμα από κάποιο άλλο “Γεωργιανό”, στην τοπική γλώσσα...

Νέος Θερσίτης

“Συγχαρητήρια στο λαό της Γεωργίας!”
…κι ένα μήνυμα από κάποιο άλλο “Γεωργιανό”, στην τοπική γλώσσα...

Το κυβερνών κόμμα Γεωργιανό Όνειρο κερδίζει το 53% των ψήφων με βάση τα αποτελέσματα της καταμέτρησης του 70,9% των ψηφοδελτίων , σύμφωνα με στοιχεία της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Γεωργίας.

Εξασφαλίζει 90 από τις 150 έδρες του κοινοβουλίου.
Στην Τιφλίδα πανηγυρισμοί...


Επειδή η σφαλιάρα του Γεωργιανού λαού στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, δεν καταπίνεται εύκολα από τη Δύση, ήδη η προπαγάνδα των πληρωμένων ΜΜΕ άρχισε τις βρωμιές περί… “νίκης της… Ακροδεξιάς”, περί… “δάκτυλου της Μόσχας” και τέτοια.
Από κοντά και κάποιοι “ευαισθητούληδες” τάχαμου “αναλυτές” με προσωπείο… “προοδευτικού” ή και “αριστερού” ακόμα (λέμε τώρα…) που ξυνίζουν γιατί βρίσκουν το κόμμα που νίκησε σαρωτικά στη Γεωργία … “λαϊκιστικό”, “αντιευρωπαϊκό” και όχι του γούστου τους γενικώς.
Όπως ακριβώς λένε και για το SMER και τον Fico στη Σλοβακία, και για το BSW και τη Sahra Whenknecht στη Γερμανία και για κάθε αριστερή δύναμη που εμφανίζεται -και μπορεί να δυναμώνει και να νικά - που όμως δεν είναι φιλοΝΑΤΟϊκή ή δυτικόδουλη ή ευρωλιγούρικη!
-
Για το λόγο αυτό, παραθέτω εδώ την νικητήρια ομιλία του Γενικού Γραμματέα του “Γεωργιανού Ονείρου” Κάχα Καλάτζε* απόψε στην Τιφλίδα:
“Οι Δυτικές δυνάμεις δεν μπορούν να αποδεχθούν το γεγονός ότι η Γεωργία δεν έχει αποδεχτεί να ακολουθήσει τη μοίρα της Ουκρανίας, ούτε έχει ενταχθεί στις κυρώσεις.
Προσπαθούν ευθέως να μας πείσουν ότι το λευκό είναι μαύρο, ότι η διαφάνεια είναι αντιδημοκρατική και ότι η προπαγάνδα των ΛΟΑΤ είναι εκδήλωση του ανθρωπισμού και του φιλελευθερισμού.
Μας λένε ότι οι ταραχοποιοί  που ονομάζονται ΜΚΟ έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν κεφάλαια από το εξωτερικό, να τα χρησιμοποιούν όλα αυτά για να εναντιώνονται στον λαό, να οργανώνουν διαδηλώσεις και ταραχές, να χρηματοδοτούν τον εξτρεμισμό.
Και εμείς, ο γεωργιανός λαός, δεν πρέπει να γνωρίζουμε τίποτα γι' αυτό.
Θέλω να απευθύνω εδώ έκκληση προς τους μικρούς ταραχοποιούς  και τους υποκινητές τους ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, αυτό δεν θα συμβεί.
Οι διεφθαρμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην εξουσία.
Η Γεωργία δεν θα επιστρέψει στο παρελθόν.
Αυτό τέλειωσε μια για πάντα κι ας το πάρουν απόφαση”
📍* Ο Κάχα Καλάτζε, είναι θρύλος του Γεωργιανού ποδοσφαίρου με μεγάλη θητεία κι αρχηγός της Milan, και τώρα Δήμαρχος Τιφλίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *