GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ Γεραπετρίτη κατά Δένδια (στο «γαλάζιο μασάζ») για τα ελληνοτουρκικά....

Σαφείς αιχμές κατά του προκατόχου του Νίκου Δένδια άφησε στην κεκλεισμένων των θυρών ενημέρωση των γαλάζιων βουλευτών που μετέχουν στην επιτ...


Σαφείς αιχμές κατά του προκατόχου του Νίκου Δένδια άφησε στην κεκλεισμένων των θυρών ενημέρωση των γαλάζιων βουλευτών που μετέχουν στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής ο Γιώργος Γεραπετρίτης.
Ο υπουργός Εξωτερικών αναφερόμενος στην κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό φέρεται να είπε ότι όταν ανέλαβε το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο «το Κυπριακό δεν υπήρχε καν την ατζέντα του ΟΗΕ».

Βολές εξαπέλυσε και κατά της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Θόδωρου Σκυλακάκη αναφορικά με τον Ειδικό Χωροταξικό Σχεδιασμό για τον τουρισμό, που προβλέπει απαγόρευση τουριστικής ανάπτυξης σε ελληνικά νησιά. «Θα επανεξεταστεί το χωροταξικό σε ότι αφορά στην οικονομική δραστηριότητα σε νησιά και βραχονησίδες», φέρεται να είπε, προσθέτοντας πως έχει σοβαρές αντιρρήσεις.

Στην ενημερωτική συνάντηση το παρών έδωσαν 28 από τους 32 βουλευτές της ΝΔ.
“Αισθάνομαι την υπερηφάνεια στην εφαρμογή της εξωτερικής πολιτικής”, είπε κλείνοντας την περίπου 3ωρη ενημέρωση η πρόεδρος της επιτροπής Ντόρα Μπακογιάννη με τους βουλευτές να χειροκροτούν. Για μια άρτια ενημέρωση έκανε λόγο μιλώντας στους δημοσιογράφους ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, υποστηρίζοντας ότι τέθηκε όλη η γκάμα των θεμάτων από τους βουλευτές, για τα οποία δόθηκαν απαντήσεις.
Πριν την έναρξη της συζήτησης η πρόεδρος της επιτροπής Ντόρα Μπακογιάννη κέρασε γλυκά για τα γενέθλια που έχουν τα δίδυμα εγγόνια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *