GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Ότι κρύβουν & λογοκρίνουν τα ΜΜΕ... Οι δράσεις της ενωμένης Παλαιστινιακής αντίστασης τις τελευταίες ώρες...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας To πείσμα μου είναι όπως των βράχων σαν προσπαθούν να τους συντρίψουν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

To πείσμα μου είναι όπως των βράχων
σαν προσπαθούν να τους συντρίψουν...

H σκληρότητά μου είναι όπως των αετών
σαν προσπαθούν να τους υποτάξουν
Και η σταθερότητά μου είναι σαν μιας γέφυρας
σαν την πιέζουν για να σπάσει
Κι όταν ξεσηκώνομαι, όταν ξεσηκώνομαι
τα ηφαίστεια επιστρέφουν σε μένα τα μυστικά τους...
Αφιερωμένο σ' όλους τους γενναίους ανθρώπους σ' όλο τον κόσμο που υπερασπίζονται την Παλαιστίνη!

Λένε πως τελείωσαν με την Αντίσταση στην Παλαιστίνη... Ιδού οι δράσεις της ενωμένης Παλαιστινιακής αντίστασης τις τελευταίες ώρες...

1. "Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης", γνωστές ως "Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Ομάρ Αλ-Κασέμ" (Forces du martyr Omar Al-Qasim), η στρατιωτική πτέρυγα του Δημοκρατικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης:
Κτυπήματα σε στρατιώτες της κατοχής κι οχήματα στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπάλια στη βόρεια Γάζα (δημιουργήθηκε από τον ΟΗΕ το 1948, για να φιλοξενήσει Παλαιστίνιους που εκτοπίστηκαν μετά την εθνοκάθαρση της Παλαιστίνης το 1948). Η επιχείρηση σε συνεργασία με τις "Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Αμπού Αλί Μουσταφά" του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

2. "Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Αμπού Αλί Μουσταφά" (Abu Ali Mustafa Brigades), η στρατιωτική πτέρυγα του Μαρξιστικού-Λενινιστικού Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης:
Βολές όλμων εναντίον των εισβολέων και τεθωρακισμένων οχημάτων στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπάλια ως απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής.

3. "Ταξιαρχίες Μαρτύρων Αλ-Άκσα" (Brigades des martyrs d'Al-Aqsa) - "Προσφυγικός καταυλισμός Al-Fara'a" (Προσφυγικός Καταυλισμός 17 χιλιόμετρα από τη Νεάπολη -Νάμπλους-, στη Δυτική Όχθη. Οργάνωση ευθυγραμμισμένη με την ιστορική Φατάχ του φυλακισμένου αρχηγού της Μαρουάν Μπαργκούτι):
Συγκρούσεις με τις σιωνιστικές δυνάμεις στον καταυλισμό Al-Fara'a, χρησιμοποιώντας βόμβες "Khaled", στοχεύσεις στρατιωτικών οχημάτων του εχθρού.

4. "Ταξιαρχίες Αλ Άκσα"  (Brigades Al-Quds), η ένοπλη πτέρυγα της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ:
Ενέδρα εναντίον δυνάμεων πεζικού στη συνοικία Al-Damj της Τζενίν (Δυτική Όχθη), με επιτυχημένη προετοιμασία και εμπλοκή.

5. "Ταξιαρχίες Αλ Κασσάμ" (Izz al-Din al-Qassam Brigades), η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς:
Συνελήφθησαν drones που εκτελούσαν επιχειρησιακές αποστολές και αποστολές πληροφοριών στον προσφυγικό καταυλισμό Al-Bureij, στη Γάζα.

6. "Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν" (Brigades des moudjahidines),  οργάνωση της Αντίστασης που προήλθε από την Φατάχ του Αραφάτ:
Βομβαρδισμός σιωνιστών στρατιωτών με βλήματα όλμου μεγάλου διαμετρήματος στον άξονα Τζαμπάλια.






Τα βίντεο που θα λογοκρίνει η "δημοκρατική" ευρώπη του 4ου Ράιχ και θα αφαιρέσουν οι λογοκριτές στην εβραϊκή-σιωνιστική αποικία "Ελλάδα", μπορούμε τα τα δούμε: ΕΔΩ

Οι ελιές δεν λυγίζουν
Οι κέδροι δεν σπάνε

Η Αντίσταση δεν είναι τρομοκρατία!
Η Αντίσταση είναι Δικαίωμα... κι η Εθνική Απελευθέρωση Καθήκον!

Δέκα, εκατό, χίλιες 7 Οκτώβρη, μέχρι να τελειώσει η μεγάλη κλοπή στην Παλαιστίνη!

Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα.
Aυτή η γη ανήκει στο λαό μας.
Κάποιοι είναι νεκροί, κάποιοι είναι ζωντανοί,
αλλά πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί!

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 ✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση