GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΗΡΩΙΚΗ επιχείρηση» για την Χαμάς η αιματηρή επίθεση με φορτηγό σε στάση λεωφορείου...

Η οργάνωση Χαμάς χαιρέτισε με ανακοίνωσή της μία «ηρωική επιχείρηση» που πραγματοποιήθηκε κοντά «στο αρχηγείο της Μοσάντ». «Αποτελεί φυσική ...


Η οργάνωση Χαμάς χαιρέτισε με ανακοίνωσή της μία «ηρωική επιχείρηση» που πραγματοποιήθηκε κοντά «στο αρχηγείο της Μοσάντ». «Αποτελεί φυσική απάντηση στα εγκλήματα της (ισραηλινής) κατοχής κατά του παλαιστινιακού λαού μας στην Γάζα, στην Δυτική Οχθη, στην Ιερουσαλήμ».
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τουλάχιστον 32 άλλοι τραυματίσθηκαν όταν φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου κοντά σε στρατιωτική βάση στο Ραμάτ Χασαρόν στο κεντρικό Ισραήλ, σύμφωνα με τους Times of Israel.
Σύμφωνα με την αστυνομία, «λεωφορείο αποβίβαζε επιβάτες σε στάση όταν ένα φορτηγό έπεσε επάνω στο λεωφορείο και τους επιβάτες». «Πολίτες πυροβόλησαν τον οδηγό του φορτηγού και τον εξουδετέρωσαν».
Ερευνα διεξάγεται για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο οδηγός του φορτηγού «εξουδετερώθηκε» από οπλισμένους πολίτες, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.
Η περιοχή Γκλιλότ, όπου σημειώθηκε το περιστατικό, είναι κοντά στο Τελ Αβίβ και φιλοξενεί το αρχηγείο της Mossad, μαζί με αρκετές μονάδες πληροφοριών των IDF, συμπεριλαμβανομένης της υψηλού προφίλ ομάδας πληροφοριών σημάτων Unit 8200.
Σύμφωνα με την υπηρεσία άμεσης βοήθειας, από τους 32 τραυματίες οι 5 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.
Ισραήλ: «Τρομοκρατική ενέργεια»
Ως «τρομοκρατική ενέργεια» χαρακτηρίζει η αστυνομία το περιστατικό που σημειώθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, όταν φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου στο Γκλιλότ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι. Ο Asi Aharoni, εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας, δήλωσε: «Το αντιμετωπίζουμε ως τρομοκρατικό περιστατικό».
«Η ταυτότητα του τρομοκράτη είναι ακόμη άγνωστη, προφανώς πρόκειται για Ισραηλινό-Άραβα. Προς το παρόν, μαζί με τη Shin Bet [ισραηλινή υπηρεσία ασφαλείας], προσπαθούμε να μάθουμε την ταυτότητά του και να αποκτήσουμε απόλυτη βεβαιότητα».

1 σχόλιο

  1. Θα μας τρελάνετε, ηρωική επίθεση η δολοφονία αμάχων;
    Ξεκλήρισμα να τελειώνουμε με τα μουσουλμανικά Ορκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *