GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχασαν! Τι θα κάνει η “αστεία χούντα” στη Μολδαβία;

Νέος Θερσίτης Τώρα;

Νέος Θερσίτης
Τώρα;
Τι θα κάνει η “αστεία χούντα” στη Μολδαβία;

Τα αποτελέσματα ήταν συντριπτικά υπέρ του “ΟΧΙ στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ” μεταξύ των πραγματικών κατοίκων της Μολδαβίας παρά τη βία και νοθεία:
 • 653.000 ή 55% ήταν ΟΧΙ,
 • 554.000 ή 45% το ΝΑΙ!
Αντίθετα, στις “δήθεν ψήφους της διασποράς” με … email που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να διασταυρώσει από τη Ρουμανία, τη Δ. Ευρώπη και κυρίως τον Καναδά και τις ΗΠΑ, έβγαλαν - έτσι λένε- 79% “υπέρ του Ναι” και μόλις 21% υπέρ του Όχι! (αριστερά)
* Το γελοίο είναι ότι ειδικά στους 500.000 Μολδαβούς που ζουν στη Ρωσία, επετράπη να ψηφίσουν ΜΟΝΟ 10.000 κι αυτοί σε 2 κάλπες ΜΕΣΑ στη Μολδαβική πρεσβεία!
- Και τι δεν έκαναν για να κερδίσουν το ΝΑΤΟ και η ΕΕ;
ΟΜΩΣ
- Έχασαν!
⚠️ Τώρα παραποιούν το αποτέλεσμα των εκλογών!
Με “δήθεν ψήφους μεταναστών” που
“έφτασαν” τελευταία στιγμή μαζικά (!) με email (!!) από τις ΗΠΑ και τον Καναδά (!!!), επιχειρούν να κλέψουν τη νίκη του Μολδαβικού λαού που χτες ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ την ένταξη της χώρας στην ΕΕ και υπερασπίστηκε την ανεξαρτησία της πατρίδας του από το σχέδιο “απορρόφησης” από την ΝΑΤΟική Ρουμανία!
Με καταμετρημένο το 98,2% των ψήφων το “ΟΧΙ στην ΕΕ” (και το NATO) συγκέντρωνε το 52-53%, όσο όμως φτάνουμε στο 100% της καταμέτρησης, “μαγειρεύουν” το αποτέλεσμα στην … απίθανη “ισοπαλία”, δήθεν 50/50 (!!!!)
Η τωρινή πρόεδρος της Μολδαβίας, Μάγια Σάντου, πολίτης της Ρουμανίας, πράκτορας της CIA, υπάλληλος του Σόρος, ΕΧΑΣΕ τις προεδρικές εκλογές που γίνονταν παράλληλα, ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ παρά τις “προβλέψεις” για άνετη νίκη και πάει σε 2ο γύρο στις 3 Νοέμβρη με τον σοσιαλιστή Αλεξάντερ Στογιάνογλου!

Η Σάντου, τα ξημερώματα σε μια θυμωμένη δήλωση 1’ είχε παραδεχτεί την ήττα της, που την απέδωσε σε… “δάκτυλο της Μόσχας”, “εγκληματικές οργανώσεις” και δήθεν “εξαγορά ψήφων”!
Αν κέρδιζε φυσικά, όπως είπε, θα ήταν ως συνήθως… νίκη “της Δημοκρατίας και ελευθερίας” - που όμως “έχασαν”!
Αμέσως μετά άρχισαν να… καταφτάνουν μαζικά οι… ψήφοι με email απ’ τη CIA!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΧΑΣΤΟΥΚΙ από το Μολδαβικό λαό, ήρθε παρά και όταν:
 • οι εκλογές χτες ήταν “βίας και νοθείας” με εκατοντάδες παραβιάσεις και… διπλοψηφίες, 200 συλλήψεις και παρεμπόδιση των πάνω από 500,000 Μολδαβών μεταναστών στη Ρωσία να ψηφίσουν,
 • είχε προηγηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ κομμάτων της αντιπολίτευσης (Κόμμα Σόρ), συλλήψεις και καταδίκες ηγετών του σχήματος της αντιπολίτευσης Pobeda (συνασπισμός κομμουνιστών/σοσιαλιστών),
 • είχαν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ η ρωσική γλώσσα και η επιβολή της Ρουμάνικης ως επίσημης, η μετάδοση Ρωσικών ΜΜΕ, η διακοπή πτήσεων με τη Μόσχα και τραπεζικών εμβασμάτων,
 • συνεχείς εκβιασμοί και παράλληλες “υποσχέσεις” από τις Βρυξέλλες ενώ στρατός του ΝΑΤΟ είχε εγκατασταθεί κι έκανε ασκήσεις στη χώρα,
 • εκτός από τη Σάντου ΚΑΙ οι Υπουργοί ΚΑΙ οι βουλευτές της ΚΑΙ οι επικεφαλής Μυστικών υπηρεσιών, Αστυνομίας και Δικαιοσύνης έχουν Ρουμανική υπηκοότητα!
 • τη Μολδαβία, πρακτικά τα τελευταία χρόνια, κυβερνούσε η Πρεσβεία των ΗΠΑ, ανοιχτά και ξεδιάντροπα…
✔️ Ε, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΑΣΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση