GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισραηλινοί: Είναι τόσο κακοί στο φωτοσόπ όσο και στα ψέματα τους...

Όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν μεταβληθεί σε ντουντούκες της κυβέρνησης του Ισραήλ. Ότι τους...

Όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν μεταβληθεί σε ντουντούκες της κυβέρνησης του Ισραήλ. Ότι τους... σερβίρει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του Τελ Αβίβ το παρουσιάζουν στο τηλεοπτικό και αναγνωστικό τους κοινό χωρίς να μπαίνουν στην διαδικασία να το διασταυρώσουν ή να προβάλλουν επιφυλάξεις για την βασιμότητά του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βίντεο που παρουσίασαν με την τσάντα της συζύγου του Γιαχία Σινουάρ για να την εμφανίσουν ότι είναι “λάτρης της πολυτέλειας” της την στιγμή που δοκιμάζεται ο Παλαιστινιακός λαός, λόγω της στρατιωτικής Ισραηλινής κατοχής.
Στο βίντεο φαίνεται η σύζυγος του, Αμπού Ζαμάρ, να κρατάει μία τσάντα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του IDF, Avichay Adraee, πρόκειται για μία πολυτελή τσάντα Hermes Birkin και η αξία της ανέρχεται στα 32.000 δολάρια (!). Φυσικά η καραμπινάτη απάτη δεν άργησε να φανεί αφού αποκαλύφθηκε ότι στο βίντεο επεξεργάστηκαν την εικόνα για να μοιάζει με τη τσάντα που θα ήθελαν.

Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για παραμύθι των Ισραηλινών επικοινωνιακών μηχανισμών και τα υποτιθέμενα χρήματα που ανακαλύφθηκαν εκεί που έμεινε ο Σινουάρ.

Ο ηγέτης της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, είχε την ευκαιρία να φύγει από τη Γάζα αλλά αρνήθηκε αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.

"βαθύ κόκκινο"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση