GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ το τηλέφωνο! ΧΑΣΤΟΥΚΙ του Πούτιν στη Γερμανία του Σολτς...

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είναι πρόθυμος να μιλήσει με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας...


O Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είναι πρόθυμος να μιλήσει με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας στην Ουκρανία, ανακοίνωσε την Παρασκευή η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για μια δίκαιη ειρήνη» ανέφερε σύμφωνα με το Reuters η Αναλένα Μπέρμποκ στο Βερολίνο, όπου ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι αναμένεται να έχει συνομιλίες με τον Σολτς την Παρασκευή.

Σε δηλώσεις που έκανε στο πλευρό του υπουργού Εξωτερικών της Σλοβακίας, η Μπέρμποκ επέκρινε τον Πούτιν για την άρνησή του να διεξάγει ειρηνευτικές συνομιλίες.
«Αρνείται να αποδεχτεί την ειρήνη και κάθε ημέρα στέλνει ένα ακόμα "σήμα" υπέρ του πολέμου και της καταστροφής. Αυτές τις ημέρες, δεν είναι καν διατεθειμένος να μιλήσει στον Γερμανό καγκελάριο στο τηλέφωνο» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση