GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ! Και η Νάντια Γιαννακοπούλου στηρίζει Δούκα...

Η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι η πρώτη υποψήφια πρόεδρος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που λαμβάνει ξεκάθαρη θέση υποστήριξης ενός εκ των δύο υποψ...


Η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι η πρώτη υποψήφια πρόεδρος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που λαμβάνει ξεκάθαρη θέση υποστήριξης ενός εκ των δύο υποψηφίων (Ανδρουλάκης - Δούκας) για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών.
Ειδικότερα, η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ -που έλαβε 2,29% και 6.890 ψήφους στον α' γύρο- ανακοίνωσε μέσω social media πως στηρίζει τον Χάρη Δούκα στον β' γύρο της Κυριακής. «Χάρη, πάμε για την Αλλαγή!», έγραψε η Ν. Γιαννακοπούλου δημοσιεύοντας φωτογραφία του δημάρχου Αθηναίων.
Σημειώνεται πως οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος δεν έχουν λάβει ξεκάθαρη θέση υπέρ ή κατά Ανδρουλάκη - Δούκα και ζητούν από τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση