GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν γιορτάζω σήμερα! Ας γιορτάζουν οι απόγονοι των δωσίλογων...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Δεν γιορτάζω σήμερα! Ας γιορτάζουν οι απόγονοι των δωσίλογων...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Δεν γιορτάζω σήμερα!
Ας γιορτάζουν οι απόγονοι των δωσίλογων... που κατέλαβαν με εγκλήματα την εξουσία, μετά την απελευθέρωση της χώρας μου, από τους πραγματικούς απελευθερωτές της. Το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ!
Δεν τιμώ το "ΟΧΙ" του Μεταξά, γιατί το "ΟΧΙ" το είπε ο αδούλωτος Ελληνικός λαός και όχι ένας δικτάτορας, που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να υπακούσει στους Αγγλους, ενώ θαύμαζε τον Χίτλερ.
Δεν χειροκροτώ τις στρατιωτικές παρελάσεις, όπου επιδεικνύονται, καταχειροκροτούμενα Γερμανικά "επιτεύγματα" στρατιωτικών εξοπλισμών τύπου "Λέοπαρντ", ίδια με εκείνα που ισοπέδωναν χωριά και πόλεις της πατρίδας μου και που σήμερα τα χρηματοδοτεί η κυβέρνηση των παιδιών των συνεργατών του Αξονα, φτιάχνοντας και πάλι μία μεγάλη ναζιστική Γερμανία.
Αλλωστε, είναι οι ίδιοι που τα απαξιώνουν, δωρίζοντας τα στον νέο Χιτλερίσκο της Ουκρανίας.
Δεν απέμεινε τίποτα, από τα θαύματα του αντιστασιακού Ελληνικού λαού, για τα οποία μπορώ να υπερηφανεύομαι σ΄αυτήν την χώρα-υποτελή, που ξεπούλησε όλα τα ιερά και τα όσια. Αυτά που έκαναν Μεγάλη την μικρή Ελλάδα.
Σήμερα, η σκέψη μου είναι με έναν άλλον αντιστασιακό λαό, που πολεμά, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, όπως και εμείς τότε, να απαλλαγεί, από την ναζιστική κατοχή των Ισραηλινών και να αποτινάξει την υποδούλωση και την γενοκτονία, που συντελείται, στην πατρίδα του.
Είναι πολλά τα Δίστομα και τα Καλάβρυτα, στην Γάζα, στην Δυτική Οχθη, σ΄ολόκληρη την Παλαιστίνη. Είναι η ίδια ναζιστική Κατοχή της πείνας, της δίψας, των φριχτών βασανιστηρίων της Ισραηλινής Γκεστάπο, των ατέρμονων πορειών θανάτου, ενός λαού που δεν υποδούλωσαν.
Και το "δικαίωμα στην αυτοάμυνα" ενός χιτλερικού καθεστώτος, που ποτέ δεν έχει σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο, ας το βάλει εκεί που ξέρει το ξεφτιλισμένο υποκινούμενο των σιωνιστών, μαζί με τα σημερινά "Ζήτω" του, για έναν απελευθερωτικό αγώνα, που η φάρα του κυνήγησε, για να μην συντελεστεί ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *