GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕ η όψη της Αναστασίας Γιάμαλη!"

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Αναστασία Γιάμαλη μετά την πρεμιέρα της εκπομπής "Εξελίξεις Τώρα" απασχόλησαν την ομάδα της εκπομ...


Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Αναστασία Γιάμαλη μετά την πρεμιέρα της εκπομπής "Εξελίξεις Τώρα" απασχόλησαν την ομάδα της εκπομπής "Super Κατερίνα".
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για τη νέα απογευματινή εκπομπή του Mega αλλά και για την Αναστασία Γιάμαλη.
Αναλυτικότερα, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου δήλωσε: "Πάντως η εικόνα της δεν την κολάκευε. Εγώ που δεν την είχα ξαναδεί ποτέ, είδα μία γυναίκα που λίγο με τρόμαζε η όψη της. Ήταν το βλέμμα λίγο... Πιο σηκωτά τα φρύδια και λίγο έντονα τα μήλα του προσώπου. Εγώ προσωπικά είδα ξανά μία απομίμηση της Έλλης Στάη, εγώ, με συγχωρείτε, γνώμη μου. Μιλάω ως Κατερίνα. Είδα όλη την εκπομπή από περιέργεια, ήταν πάρα πολύ βαριά για Σαββατοκύριακο. Για άλλη μία φορά, έχω κουραστεί να βλέπω τις νέες συναδέλφους που τους δίνονται τρομακτικές ευκαιρίες σε τεράστια κανάλια, να μιμούνται παλιές καταξιωμένες κυρίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση