GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ νοσοκομείο 8 μαθητές μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ της λεωφόρου Βουλιαγμένης...

Στο νοσοκομείο βρίσκονται από τα ξημερώματα της Κυριακής 27/10 οκτώ ανήλικοι οι οποίοι μετά την κατανάλωση αλκοόλ σε γνωστό κλαμπ της    λεω...


Στο νοσοκομείο βρίσκονται από τα ξημερώματα της Κυριακής 27/10 οκτώ ανήλικοι οι οποίοι μετά την κατανάλωση αλκοόλ σε γνωστό κλαμπ της  λεωφόρου Βουλιαγμένης αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία.
Τα παιδιά είναι από 14 έως 17 ετών, μαθητές σχολείων των Βορείων Προαστίων και συμμετείχαν σε προγραμματισμένη χοροεσπερίδα σχολείων σε κλαμπ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Στη ΜΕΘ ένα αγόρι
Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα πέντε παιδιά από τα οκτώ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγία Σοφία ενώ τα υπόλοιπα σε άλλα νοσοκομεία.
Ένας μαθητής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας και πλέον αναμένεται να μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο.
Άλλος ένας έχει πάρει εξιτήριο και οι υπόλοιποι θα πάρουν εξιτήριο εντός της ημέρας.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα παιδιά αισθάνθηκαν αδιαθεσία γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα και άμεσα επί τόπου κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία και τους παρέλαβαν.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του υπευθύνου του 20χρονου κλαμπ και η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *