GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΛΟΓΕΣ! 70.000 "νέα μέλη" ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ...

Αισιοδοξία επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ από τη μαζική συμμετοχή των μελών και των φίλων του κόμματος στις προεδρικές εκλογές. Την ικανοποίησή τους γι...


Αισιοδοξία επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ από τη μαζική συμμετοχή των μελών και των φίλων του κόμματος στις προεδρικές εκλογές. Την ικανοποίησή τους για την κινητοποίηση των εκλογέων έχουν εκφράσει και οι έξι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος.
Πάνω από 200.000 είναι τα άτομα που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ λίγο πριν τις 4 και η αύξηση της συμμετοχής σε σχέση με το 2021 είναι της τάξης του 19%. Επίσης, εγγράφηκαν 70.000 νέα μέλη.
Κομματικοί παράγοντες εκτιμούν πως εφόσον συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός μέχρι να κλείσουν οι κάλπες στις 19:00, η προσέλευση θα ξεπεράσει τις 270.000 που ψήφισαν στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές το 2021. Οι πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 350.000.
Να σημειωθεί ότι, στις προηγούμενες εκλογές στον α’ γύρο είχαν ψηφίσει συνολικά 270.000 άτομα.

Παράταση ζητά ο Δούκας
Με επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ ο Μαρίνος Σκανδάμης, εκπρόσωπος του Χάρη Δουκα, υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε την παράσταση του χρόνου λήξης της ψηφοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση