GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ο δήμαρχος Αθηναίων, ξαναλέω, είναι 4ος!» ΤΟ «ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ» της Κοσιώνη για τον Δούκα στον Σκάι...

Έσταξε …δηλητήριο η Σία Κοσιώνη για τον Χάρη Δούκα στην εκλογική βραδιά του ΣΚΑΪ για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Μόλις, αντίκρισε την κάρτα από τ...


Έσταξε …δηλητήριο η Σία Κοσιώνη για τον Χάρη Δούκα στην εκλογική βραδιά του ΣΚΑΪ για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.
Μόλις, αντίκρισε την κάρτα από τα πρώτα αποτελέσματα με το 23,7% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων για τον νομό Αττικής, η δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια είπε στον Παναγιώτη Λάμψια: «Για τον κ. Δούκα δεν περίμενες μεγαλύτερο ποσοστό στην Αττική; Με δεδομένο ότι είναι εκλεγμένος δήμαρχος Αθηναίων».
Στη συνέχεια, όταν η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων είχε φτάσει περίπου στο 88,5% επί του συνόλου, η Σία Κοσιώνη επανήλθε στα ποσοστά του νομού Αττικής με νέα αναφορά στον Χάρη Δούκα.
«Είναι πραγματικά συναρπαστική αυτή η βραδιά. Σας δίνω αμέσως τον λόγο, αφού διατυπώσω άλλο ένα συμπέρασμα που έχουμε βγάλει ως τώρα. Το ξαναλέω και για τους τηλεθεατές που διαρκώς μπαίνουν στη συχνότητα μας. Η δύναμη του κ. Δούκα είναι στην περιφέρεια, δεν ξέρω που ακριβώς στην περιφέρεια, το επισήμανε πριν πολύ σωστά ο Βασίλης Χιώτης γιατί δεν είναι ούτε στην Κρήτη ούτε στην Θεσσαλονίκη όπου έχουμε στοιχεία», είπε.
»Η δύναμη του κ. Γερουλάνου είναι στην Αττική, όπου ο κ. Δούκας στην Αττική, δήμαρχος Αθηναίων ο κ. Δούκας, στην Αττική ξαναλέω, είναι τέταρτος. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και τα στοιχεία της Α’ Αθήνας που είναι εκεί που τον τίμησε ο Ελληνικός λαός, να δούμε ποια είναι η επίδοση του. Προσφέρεται προς άλλου είδους συμπεράσματα αυτό το ποσοστό προφανώς», σχολίασε η Σία Κοσιώνη.

1 σχόλιο

  1. Δυστυχώς δεν έχει άδικο η δημοσιογράφος. Ο Δούκας μετρήθηκε στην έδρα του και ευρέθη λειψός! Πιθανόν να του γυρίσει μπούμεραγκ αυτή η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση