GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3 ΝΕΚΡΟΙ! Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Δαμασκό...

Τουλάχιστον τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη Δαμασκό, την πρωτεύουσα τη...


Τουλάχιστον τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη Δαμασκό, την πρωτεύουσα της Συρίας, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μεταδίδουν συριακά κρατικά ΜΜΕ.
Νωρίτερα, η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε πως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχασε τη ζωή της σε ισραηλινό πλήγμα.
Η συριακή κρατική τηλεόραση «θρηνεί την παρουσιάστρια Σαφάα Άχμαντ», η οποία σκοτώθηκε, «έγινε μάρτυρας στην ισραηλινή επίθεση στην πρωτεύουσα Δαμασκό», σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
Από την πλευρά του το συριακό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι «συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αναχαιτίζουν εχθρικούς στόχους, για τρίτη φορά κατά τη διάρκεια αυτής της νύχτας, στην επαρχία της Δαμασκού», χρησιμοποιώντας ορολογία που γενικά παραπέμπει σε βομβαρδισμούς του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση