GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση των δύο αδελφών για τη δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη

Ανέλαβε και τη νομική συνδρομή των γονιών τους Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο εισαγγελέας σε...


Ανέλαβε και τη νομική συνδρομή των γονιών τους
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο αδελφών που δολοφόνησαν τον 28χρονο συγγενή τους στην Κυψέλη. Τους δύο νεαρούς θα υπερασπιστεί ο Αλέξης Κούγιας, όπως και τους γονείς τους που συνελήφθησαν για παραμέληση ανηλίκων.
Η ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια:
«Τον επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιο Κούγια και τους συνεργάτες του γραφείου μας επέλεξαν η οικογένεια των Λ.Λ. και Μ.Λ, για να υπερασπιστούμε τον αριστούχο φοιτητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ Λ.Α. ηλικίας σήμερα 19 ετών και τον αριστούχο μαθητή της Γ΄ λυκείου Λ.Ε., οι οποίοι κατηγορούνται ότι ως συναυτουργοί, κατά την αστυνομία, διέπραξαν το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως εις βάρος του L.N. για λόγους που αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να δημοσιοποιηθούν.
Συγχρόνως, θα υπερασπιστούμε και τους δύο γονείς, οι οποίοι σήμερα οδηγηθήκαν ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, κατηγορούμενοι για παραμέληση της επιμελείας ανηλίκου και αφέθησαν ελεύθεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση