GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

(ΤΑΙΝΙΑ +18)! Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Αυτή η μεγάλου μήκους ερευνητική ταινία αποκαλύπτει...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Αυτή η μεγάλου μήκους ερευνητική ταινία αποκαλύπτει...

τα εγκλήματα πολέμου των σιωναζί στη Λωρίδα της Γάζας μέσω φωτογραφιών και βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από τους ίδιους τους ισραηλινούς στρατιώτες κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης ενός έτους.
Το I-Unit δημιούργησε μια βάση δεδομένων με χιλιάδες βίντεο, φωτογραφίες και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπου ήταν δυνατόν η αναγνώριση αυτών που εμφανίζονται.
Το υλικό αποκαλύπτει μια σειρά από παράνομες δραστηριότητες, από αυθαίρετες καταστροφές και λεηλασίες μέχρι κατεδάφιση ολόκληρων γειτονιών και δολοφονίες.
Η ταινία αφηγείται επίσης την ιστορία του πολέμου μέσα από τα μάτια Παλαιστινίων δημοσιογράφων και απλών κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας.
Καταγγέλλει τη συνενοχή των δυτικών κυβερνήσεων, ιδιαίτερα τη χρήση της RAF Ακρωτηρίου στην Κύπρο ως βάσης για τις βρετανικές πτήσεις επιτήρησης πάνω από τη Γάζα.
«Η Δύση δεν μπορεί να κρυφτεί, δεν μπορεί να ισχυριστεί άγνοια. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει.
Είναι η πρώτη σε ζωντανή μετάδοση Γενοκτονία στην ιστορία… Αν οι άνθρωποι έχουν άγνοια, είναι εσκεμμένα αδαείς
Αυτή είναι «η πρώτη ζωντανή γενοκτονία στην ιστορία… Αν οι άνθρωποι δηλώνουν άγνοια, το δηλώνουν εσκεμμένα» επισημαίνει η Παλαιστίνια συγγραφέας Σούζαν Αμπουλχάουα.
Ευχαριστώ την συντρόφισσα Francesca Quibla, για την ενημέρωση...

* Υπότιτλοι στην ελληνική...

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση