GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ήταν βίαιη, έχει εξωφρενικές οικονομικές απαιτήσεις» ΞΕΣΠΑΣΕ άγρια δικαστική μάχη Κεφαλογιάννη–Μάτσα μετά το διαζύγιο...

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: «Μάχη» ανάμεσά τους μετά το διαζύγιο – «Ήταν βίαιη, έχει εξωφρενικές οικονομικές απαιτήσεις». Η Όλγα Κεφαλ...


Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: «Μάχη» ανάμεσά τους μετά το διαζύγιο – «Ήταν βίαιη, έχει εξωφρενικές οικονομικές απαιτήσεις».
Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας βρίσκονται σε «πόλεμο» μετά το διαζύγιό τους. Όπως όλα δείχνουν, η Υπουργός Τουρισμού και ο μουσικοσυνθέτης θα καταλήξουν στις δικαστικής αίθουσες, μετά την κίνηση της πρώτης να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος του.
Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Κεφαλογιάννη κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, εναντίον του πρώην συζύγου της, με την οποία αιτείται την εκδίωξή του από το κοινό τους σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό και την αποκλειστική επιμέλεια των δύο τους παιδιών.
Τα ασφαλιστικά μέτρα της Όλγας Κεφαλογιάννη και η αντίθετη αίτηση από τον Μίνωα Μάτσα
Τι άλλαξε και πριν δύο μέρες έσκασε η «βόμβα» των ασφαλιστικών μέτρων της Όλγας Κεφαλογιάννη κατά του συζύγου της, ενώ όλοι περίμεναν ένα συναινετικό διαζύγιο; Από την πλευρά του δεύτερου, οι εξηγήσεις που δίνονται είναι συγκεκριμένες. Λέγεται ότι σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου, η Υπουργός Τουρισμού είχε ως μοναδική έγνοια της να επιτύχει μια ιδιαίτερα σημαντική οικονομική συμφωνία με τον Μίνω Μάτσα και την οικογένειά του.
Σύμφωνα με την πλευρά του Μίνωα Μάτσα, η αποτυχία των διαβουλεύσεων είχε ως αποτέλεσμα την «εκδικητική» κίνηση από την πλευρά της Όλγας Κεφαλογιάννη να τον διώξει άμεσα από το κοινό τους σπίτι και παράλληλα να του στερήσει το δικαίωμα της συνεπιμέλειας των δύο τους παιδιών.
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, σε μια κίνηση αντιπερισπασμού, άσκησε αντίθετη αίτηση, με την οποία ζητάει τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι στην αίτηση του Μίνωα Μάτσα αναδεικνύονται με περιστατικά ακραίες συμπεριφορές της Όλγας Κεφαλογιάννη και σοβαρά προβλήματα διαχείρισης του θυμού της, όπως αναφέρεται στην αίτηση χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του συζύγου, μάλιστα, αναφέρονται και μάρτυρες, οι οποίοι επιβεβαιώνουν τη βίαιη συμπεριφορά της Υπουργού Τουρισμού.
Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια του θέματος είναι ότι τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες που γράφτηκαν σε πολλά ΜΜΕ για «τρίτο πρόσωπο», συνδεδεμένο με τον Μίνωα Μάτσα, το οποίο έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην κρίση του ζευγαριού, θεωρούνται από την πλευρά του συζύγου υποβολιμαίες με στόχο να κρύψουν τα πραγματικά αίτια του χωρισμού τους.
Αυτά, από την πλευρά του μουσικοσυνθέτη επικεντρώνονται στο μόνιμο θυμό της Υπουργού, το βίαιο χαρακτήρα της, πολλά περιστατικά βίας κατά του Μίνωα Μάτσα και τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις τόσο από τον ίδιο, όσο κι από την οικογένειά του. Είναι προφανές ότι η πλευρά της Υπουργού Τουρισμού θα έχει τα δικά της επιχειρήματα και τη δική της «ερμηνεία» σχετικά με το πώς κατέληξαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, τα οποία μάλλον δεν θα συμπίπτουν με τις απόψεις και τις καταγγελίες του συζύγου της.
Ο πολιτικός γάμος στις Σπέτσες το 2021

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, είχε παντρευτεί με τον Μίνωα Μάτσα το 2021 ενώ συγκατοικούσαν για αρκετό καιρό.
Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες, με κουμπάρα την ξαδέλφη της Όλγας Κεφαλογιάννη, Χρυσή, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, και της Αγάπης Πολίτη.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη γνωρίστηκε με τον Μίνω Μάτσα, μέσα από κοινές παρέες, εκείνος, ο οποίος ζούσε μέχρι τότε στην Αμερική.
Η υπουργός είχε πει τότε: «Είχα παρακολουθήσει μια παράσταση όπου εκείνος είχε γράψει την μουσική. Όταν μας σύστησαν, θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε “με τι ασχολούμαι”. Εξεπλάγην προς στιγμή, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για ένα γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό πάντα κρύβει την δική του ομορφιά. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες, κρύβει ενδιαφέρον».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση