GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ από το χάος στην Εθνική Οδό! ΟΥΡΑ 10 χιλιομέτρων στη Λαμία...

Μεγάλες καθυστερήσεις αναμένουν τους οδηγούς που επιστρέφουν από το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και κατευθύνονται από Λαμία προς Αθήνα, λόγω...


Μεγάλες καθυστερήσεις αναμένουν τους οδηγούς που επιστρέφουν από το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και κατευθύνονται από Λαμία προς Αθήνα, λόγω των έργων στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στο 198ο χιλιόμετρο, όπου γίνεται ανακατασκευή μιας γέφυρας.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο συγκεκριμένο σημείο έχει εφαρμοστεί μονοδρόμηση της ΠΑΘΕ, με αποτέλεσμα τα οχήματα να κινούνται και στις δύο κατευθύνσεις σε μία μόνο λωρίδα κυκλοφορίας.
Ο τεράστιος όγκος αυτοκινήτων έχει καλύψει όλες τις λωρίδες, δημιουργώντας ουρά που ξεπερνά τα 10 χιλιόμετρα και κινείται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς. Η μοναδική ανάσα για τους οδηγούς είναι η εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω παράδρομων.

Ωστόσο, και στους παράδρομους η κατάσταση παραμένει δύσκολη λόγω του μεγάλου αριθμού οχημάτων, που αναγκάζονται να κινούνται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας για 20 χιλιόμετρα, από τη Λαμία έως τον κόμβο του Μώλου.
Είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και μετά το 208ο χλμ. της ΠΑΘΕ, στο ύψος της Ανθήλης, οι οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι, ακολουθώντας το ρεύμα προς Αθήνα.
Πολλοί από αυτούς εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, καθώς δεν υπήρξε ενημέρωση στα διόδια της Μαυρομαντήλας για την ύπαρξη προβλήματος, ούτε προειδοποίηση πριν φτάσουν στον κόμβο της Ανθήλης. Χρειάστηκαν πάνω από 3 ώρες για να διανύσουν με αργό ρυθμό τα 10 χιλιόμετρα.
Μέχρι τις 3 το μεσημέρι δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στην εθνική οδό. Ωστόσο, από εκείνη την ώρα και μετά η κίνηση αυξήθηκε από τον Ε65, από το Καρπενήσι, αλλά και από την εθνική οδό με κατεύθυνση προς Αθήνα, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή τα οχήματα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.
Για να διευκολυνθούν οι οδηγοί και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αποφάσισε τη μη καταβολή των διοδίων στην Αγία Τριάδα, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 17:45 μέχρι τις 24:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *